Prethodni tekst
Naredni tekst

Upotreba starog nameštaja Postoji toliko stvari koje sami možete uraditi u vašem domu, bez angažovanja preskupih majstora. Jedna od tih stvari je da starom nameštaju u vašoj kući udahnete potpuno novi život. Sve što je potrebno jeste malo inspiracije, kreativnosti i truda. Sada više nego ikad ljudi gledaju da ono što već imaju u kući ponovo iskoriste umesto da kupuju nove stvari. Upotreba starog nameštaja je sve popularnija tema, a mi želimo da vam pomognemo da što lakše nađete rešenje za vaš dom i da vam damo par saveta kako to lako možete da uradite.

Upotreba starog nameštaja

Pomeranje nameštaja iz jednog kraja sobe u drugi već daje sobi potpuno novi izgled. Da li ste ikada razmisljali da komodu koja vam stoji negde u ćosku premestite u kupatilo? Samo promenom ručki na kuhinjskim elementima, menja se i čitava kuhinja.
Farbanje nameštaja je takođe odličan način da od nečeg starog i vama dragog napravite nešto novo. To je jeftin i kreativan način, a opet, nameštaj će vam se slagati sa onim što već imate u kući.

Crown Paints ima fantastičan proizvod koji se zove Grip Extreme i ako nanesete ovu podlogu na drvenu površinu, uštedećete vreme, nećete morati da šmirglate već možete odmah početi sa nanošenjem vaše omiljene boje. Izaberite kao završni sloj Satin ili Gloss, u zavisnosti od stepena sjaja koji želite.

Naš proizvod koji preporučujemo:

  • Podloga za staklo, keramiku i plastiku

brzosušeća podloga za staklo, keramiku i plastiku od proizvođača crown trade

Našu podlogu za staklo, keramiku i plastiku možete pronaći na ovom linku.

  • Brzosušeća sjajna boja za drvo

Brzosušeća sjajna boja za drvo

Brzosušeču sjajnu boju za drvo možete pronaći na ovom linku.

Upotreba starog nameštaja se lako ostvaruje uz farbanje. Farbanjem, nameštaj vraćate u život. Stvarno ima divnih nijansi sa kojima možete raditi, a za preporuku su Light Cream ili Warm white tonove. Izbegavajte čisto bele, jer će izgledati jako upadljivo, a i lako se prlja.
Zašto ne biste bili malo smeliji i probali plavu, roze ili ljubičastu na vašim omiljenim stolicama ili policama? Ovo je najprostiji način da dodate novu boju u vaše prostorije.
Ako farbate u dečijoj sobi, budite smeli i ofarbajte fioke u različite boje. Ukoliko se odlučite za krečenje cele dečije sobe, pogledajte naše savete za odabir idealnih nijansi u dečijoj sobi. Rezultat će vas prijatno iznenaditi.