Podloge

brzosušeća podloga otporna na pukotine

Dobra priprema je ključ kvalitetnog renoviranja. U ovom odeljku sajta se mogu pronaći osnovna boja i podloga za zidove, podloga za krečenje, podloga za fasadu, prajmer za plastiku, prajmer za metal, akrilne podloge za drvo i sve vrste podloga za razne građevinske površine.

Fastflow podloga

Fastflow podloga

Crown Trade FastFlow podloga na bazi vode sa odličnim pokrivnim svojstvima brzo suseca posebno formulisan za upotrebu sa Crown Trade Fastflow Quick Dry Gloss ili Fast Flow Quick dry Satin sistemima, kako bi se postigao glatki sjaj.

Podloga za spoljašnje zidove

Podloga za spoljašnje zidove

Prajmer visoke prodornosti, za oštećene i neoštećene površine i zidove lošijeg kvaliteta u enterijeru i eksterijeru. Podloga za zidove se nanosi u jednom sloju. Za spolja i unutra.

Podloga za unutrašnje zidove

Podloga za unutrašnje zidove

Podloga za unutrašnje zidove, na bazi akrila, koja je razvijena da izjednači upijanje na poroznim zidnim i plafonskim površinama. Omogućava idealnu osnovu za prvo krečenje.

Akrilna osnovna boja za drvo

Akrilna osnovna boja za drvo

Akrilni prajmer (osnovna boja na bazi vode) za novo drvo, tretirani lesonit i malter. Akrilna osnovna boja za drvo nije pogodna za plastiku, metal i glatke površine.

Podloga za staklo, keramiku, plastiku...

Podloga za staklo, keramiku, plastiku...

Brzosušeća podloga, na vodenoj bazi, za nanošenje na najekstremnije površine (staklo, keramika, predhodno farbani metal i drvo…) u enterijeru i eksterijeru.

Osnovna boja za metal

Osnovna boja za metal

Univerzalna, uljana osnovna boja za metal za većinu crnih i obojenih metala i legura, pocinkovanog lima, aluminijuma i kovanog gvožđa.

Blokator mrlja za zidove

Blokator mrlja za zidove

Pigmentisana, neprozirna podloga na bazi vode za zidove i plafone u enterijeru i eksterijeru. Blokator mrlja za zidove je idealan za prekrivanje raznih fleka i mrlja, naročito od nikotina, grafita, flomastera, dima, čađi…

Uljana podloga za drvo i metal

Uljana podloga za drvo i metal

Uljana podloga visokih performansi za drvo i metal u enterijeru i eksterijeru. Savršena osnova za polusjajne i sjajne uljane završne lakove.

Metal Primer And Undercoat

Metal Primer And Undercoat

Brzosušeći osnovni premaz ” prvi” sloj na bazi vode,otporan na rđu za sve korektno pripremljene metalne površine u enterijeru i eksterijeru…

Naruci ton kartu

Problemi i resenja

Slikaj telefonom i izaberi omiljenu nijansu (video)