ULJE ZA DRVO

Rubio Monocoat ulje za drvo, napredna tehnologija koja brine, štiti i boji drvo u samo jednom sloju

Drvo je prirodni i plemeniti materijal koji zaslužuje izvanrednu zaštitu. Zahvaljujući neverovatnim karakteristikama Rubio Monocoat  proizvodi su jedinstveni u branši. 

Bez vode i isparljivih organskih komponenti ,Rubio Monocoat Ulja Plus ne sadrže vodu: njihove komponente su prirodni proizvodi i ne sadrže isparljive sastojke (volatile organic components = VOC free).

Rubio Monocoat ulje za drvo boji i štiti kroz molekularni proces 

Rubio Monocoat Ulja Plus se vezuju za sve mikrone drveta putem molekularnog procesa, tokom kog ne dolazi do preklapanja, formiranja filma niti zasićenosti. To je  i razlog zašto je potrošnja ulja manja u odnosu na proces tradicionalne završne obrade drveta.

Trajna zaštita

Molekularna veza stvara trajnu, dugotrajnu vezu. Radi dobijanja molekularnog vezivanja veoma je važno da se striktno poštuje vreme reakcije od nekoliko minuta jer se jača zaštita drveta dobija ukoliko se vlakna bolje povežu.

Nema preklapanja

Kad se jednom oslobode, celulozna vlakna se na molekularnom nivou spoje, te višak proizvoda više neće biti prihvaćen od strane drveta niti će vezati još koji sloj Monocoat ulja za sebe. Dovoljan je samo jedan sloj.

Ušteda vremena : bojenje i zaštita u samo jednom sloju

Potpuno je nepotrebno da se primenjuje drugi sloj posle nanošenja Rubio Monocoat Ulja Plus, jer dodatni sloj neće moći da se veže za slobodna celulozna vlakna pošto su ona prevashodno već vezana prvim slojem.

Laka za popravku

Nova tehnologija omogućava lokalnu popravku oštećenih područja i ogrebotina. Samo površina koja je oštećena apsorbovaće ulje. Posle vremena predviđenog za reagovanje, višak se može jednostavno ukloniti bez preklapanja.

Jedinstvene nijanse

Jedinstvena Rubio Monocoat tehnologija pigmentacije omogućava intenzivno i duboko bojenje u samo jednom sloju, bez uticaja na prirodni izgled i utisak drveta. Preko 50 nijansi prelepih tonova. Razlicite boje ulja za drvo možete kombinovati kako bi ste dobili jedinstvenu nijansu.

 

 

ulje za drvo u kantici  ulje za drvo paleta boja

Rubio Monocoat Oil Plus 2C

Rubio Monocoat Oil Plus 2C

RMC Oil Plus 2C je jedinstven proizvod koji boji i stiti drvo u enterijeru u samo jednom sloju! Vodotporno ulje, pogodno za kuhuinje i kupatila, veoma izdrzljivo.Ekoloski prihvatljivo 0% VOC!

Rubio Monocoat Exterior Hybrid Wood Protector

Rubio Monocoat Exterior Hybrid Wood Protector

RMC Hybrid Wood Protector je kvalitetan i visoko rangiran proizvod za unutrasnju i spoljnu primenu, osvežavanje boje i zaštita drveta iz jedne kante, nema potrebe za šmirglanjem.

Rubio Monocoat Soap

Rubio Monocoat Soap

Sapun za čišćenje nauljenih površina.

RMC Limespot Remover

RMC Limespot Remover

Rubio Monocoat Limespot remover je sredstvo za skidanje fleka sa drveta koje su nastale od kamenca.

Rubio Monocoat Grease Remover

Rubio Monocoat Grease Remover

Rubio Monocoat Grease Remover je proizvod namenjen otklanjanju masnih fleka sa drvenih površina.

Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil

Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil

RMC Universal maintainance oil je proizvod namenjen za održavanje svih nauljenih drvenih površina.

Naruci ton kartu

Uradi sam, okreči stan (video)

Video saveti našeg dizajnera

Problemi i rešenja

Pronađi inspiraciju

Slikaj telefonom i oboji…