Boje za metal

Sve metalne površine koje su u dodiru sa vodom ili vazduh posle izvesnog vremena počnu da oksidiraju tj.  rđaju. Farbanjem metala ne postižete samo idealan izgled metalnih površina već ih štitite i od procesa korozije.

Budući da farbanjem metala postižete zaštitu metalnih površina, veoma je bitno da odaberete kvalitetne boje za metal. Kruna Boja vam obezbeđuje kvalitetne I izdržive Crown boje kao idelano rešenje za vaše metalne površine.

Boje za metal, osnovna boja za metal, poliuretanske boje za metal, uljane boje za metal i akrilne boje za metal nalaze se u našoj ponudi. Možemo vam ponuditi i proizvode za renoviranje već farbanog metala kao što su lakovi za metal i boje za spolja i za unutra.

Naš cilj je da vam omogućimo da na jednom mestu pronađete sve boje za vaše potrebe.

Nijanse koje su trenutno u ponudi su bezbojne, fabrički gotove – tonirane, kao I one boje koje se kompjuterski toniraju, a koje možete pogledati  I u našem katalogu boja za metal

 

sjajna boja za metal prikazana na metalnoj ogradi  boja za metal rikazana na radijatoruboje za metal

Polusjajna boja za metal

Polusjajna boja za metal

Trajna, polusjajna boja za metal i drvo, koja u većini slučajeva ne zahteva podlogu. Koristi se u enterijeru za vrata, prozore, drvo i metal, uključujući i radijatore.

Sjajna boja za metal

Sjajna boja za metal

Završna, uljana boja za metal i drvo, kvalitetne dekorativne zaštite i visokih performansi. Za unutrašnju i spoljnu upotrebu, sa veoma visokim sjajem.

Akrilna boja za metal, drvo i zidove

Akrilna boja za metal, drvo i zidove

Akrilna, periva, univerzalna brzosušeća boja za zidove, drvo i metal, premijum kvaliteta, u enterijeru.

Epoksidna boja za metal, drvo i beton

Epoksidna boja za metal, drvo i beton

Zaštitna, epoksidna boja za podove velike fizičke otpornosti, koja se preporučuje se za obložene i neobložene betonske, kamene, metalne i drvene podne površine u enterijeru.

Polusjajna boja za metal - samo jedan sloj

Polusjajna boja za metal - samo jedan sloj

Jednoslojna, polusjajna, uljana boja za metal i drvo u enterijeru, odlične prekrivne moći. Jednostavna je za nanošenje i održavanje, periva je i veoma otporna na habanje i fizička oštećenja.

Sjajna boja za metal - samo jedan sloj

Sjajna boja za metal - samo jedan sloj

Jednoslojna, sjajna boja za metal i drvo, na uljanoj bazi, odlične prekrivne moći i visokog sjaja. Namenjena za nanošenje u enterijeru i eksterijeru.

Akrilna mat boja za metal - boja koja ne kaplje

Akrilna mat boja za metal - boja koja ne kaplje

Jedinstvena akrilna mat boja za metal i drvo, bez sjaja i refleksije. Posebno je formulisana da sprečava prskanje i rasipanje, čak i u najtežim uslovima.

Akrilna sjajna boja za metal

Akrilna sjajna boja za metal

Akrilna sjajna boja za metal i drvo u enterijeru i eksterijeru. Čvrst i dugotrajan završni sloj sa formulom protiv žutenja, što održava boju blistavo belom na duži vremenski period.

Naruci ton kartu

Kako da ofarbate metalne povrsine(video)

Pronađi inspiraciju-paleta boja

Slikaj telefonom i izaberi omiljenu nijansu…