Podloga za staklo keramiku plastiku

Brzosušeća podloga, na vodenoj bazi, za nanošenje na najekstremnije površine (staklo, keramika, predhodno farbani metal i drvo…) u enterijeru i eksterijeru. Podloga za staklo, podloga za keramiku i podloga za plastiku se snažno lepi za površinu, čak i već farbanu, bez obzira na broj slojeva. Stvara jaku i trajnu osnovu, otpornu na pucanje i ljuštenje. Na zidovima i plafonima odlično pokriva sve fleke.

Alat:

Valjak, četka, kompresor.

Prekrivna moć:

1l pokriva 14m².

Vreme sušenja:

Suvo na dodir za 1h, drugi premaz posle 1h.

Radna temperatura:

Minimum 9°C.

Pakovanja:

1l, 2.5l.
Tehničke karakteristike i način primene - Klikni za više detalja

Crown Trade Grip Extreme Primer je podloga koja se brzo suši, za upotrebu u enterijeru i eksterijeru. Ona će izolovati mrlje, kao što su nikotin i tanini. Takođe je idealna za korišćenje preko teških podloga, uključujući staklo, keramičke pločice, melamina, prethodno bojenih površina i kredastih podloga, kao i kod većine podloga od drveta i obojenih metala.

DOSTUPNOST

Paleta boja

Bela

Pakovanja

1, 2.5 i 5 litara

KARAKTERISTIKE

Vreme sušenja

Pod normalnim uslovima suvo na dodir za 1h, drugi sloj nakon 1h. Potrebna odgovarajuća ventilacija za vreme sušenja.

Završnica

Mat.

Jedinjenje

Boja: Titanium dioksid.

Veza: Stiren Akrilik.

Razređivač: Voda.

Pokrivna moć

14 m² po litri na glatkim površinama.

Debljina mokrog sloja

71 mikrometar na 14m² po litri.

Debljina suvog sloja

23 mikrometra na 14m² po litri.

Zapremina suve materije

32%

Temperatura paljenja

Nezapaljivo

Sadržaj VOC

EU granica za ovaj proizvod je (cat.A/a): 30g /l (2010). Ovaj proizvod sadrzi max 3g/l VOC.

Ograničenja

Ne nanositi ukoliko temperatura padne ispod 8°C i ako je prosečna vlažnost vazduha iznad 80% tokom nanošenja ili perioda sušenja.

PRIPREMA

Nove površine

Sve površine moraju da budu čiste, suve i oslobođene svega što može da naudi nanošenju materijala.

Prethodno dekorisane površine

Sve površine moraju da budu čiste, suve i oslobođenesvega što može da naudi spajanju materijala koji se nanosi kao što su prašina, masnoće… Ukloniti farbu u lošem stanju. Ošmirglati ostatke prethodne farbe. Ukloniti nečistoće. Organsko rastinje mora biti uklonjeno i površina tretirana sa CT Fungicidal Solution. Ukoniti dim, nikotin i grafitom obojena područija toplom vodom i tečnim deterdžentom, redovno menjajući vodu. Sve sjajne i polusjajne povrsine istrljati mokrom krpom. Sve ostatke oprati čistom vodom. Osušiti.

NANOŠENJE

Dobro promešajte pre upotrebe. Nanesite jedan ili dva sloja četkom ili valjkom. Pri radu kompresor sprejom razrediti sa 10% vode i koristiti diznu 0.0015” – 0.0017”, uz pritisak oko 2500ib. Kada se koristi kao podloga za pokrivanje mrlja preporučuju se dva sloja. Ako se Grip Extreme premazuje završnim sistemom na bazi vode, na drvetu i metalu, prethodno se mora koristiti i podloga na bazi vode.

Napomena: testiranje se preporučuje na umrljanim ili sumnjivim površinama.

Čiščenje

Preostali materijal vratiti u kanticu. Odmah očistiti vodom.

ZDRAVLJE I MERE BEZBEDNOSTI

Prema uputstvima i informacijama na pakovanju. Posebno obratiti pažnju na površine krečene pre 1960. jer mogu da sadrže opasne materije. Za sve ostale informacije kontaktirati Kruna boje doo. Podaci o bezbednosti za ovaj i sve ostale prozvode možete naći na našoj web adresi, besplatno. Držati na suvim mestima van domašaja dece i životinja. Pakovanje treba držati zatvoreno tokom skladištenja. Ne prosipati u vodovode, odvode ili septičke jame.

OPŠTE INFORMACIJE

Pod normalnim vremenskim uslovima ovaj proizvod će ostati upotrebljiv do 2 godine ukoliko se pravilno čuva i ne otvara. Preuzete su sve mere da se sve neophodne informacije nađu u Tehničkom listu. Kruna boje doo ne može da garantuje rezulate jer nema kontrolu pod kojim je uslovima proizvod nanet.

Pre korišćena ovog proizvoda postarajte se da imate poslednje informacije. Za pomoć ili više informacije kontaktirajte nas na telefone:

Tel: 011 328 66 68

Tel/Fax: 011 328 66 42

e-mail: office@krunaboje.rs

website: www.krunaboje.rs

website: www.bojezazidove.com

Kruna boje doo, Karađorđeva 49, 11000 Beograd.

Ove informacije su validne od oktobra 2011.