Prethodni tekst
Naredni tekst

Osamdesetih godina, kapućino boja za zidove je bila jedna od najpopularnijih boja u svim domovima, zatim je totalno pala u zaborav. Ove godine ova fascinantna boja za zidove je doživela pravi povratak i a smatramo da će ova boja postati još popularnija u 2021. godini. Kapućino boja za zidove se vratila u mnogim novim prirodnim nijansama i iznenadiće vas. U nastavku ovog teksta pričaćemo kako kapućino boja izgleda u različitim prostorima, sa kojim  bojama je možete kombinovati i kako možete stvoriti naglašeni zid.

Kapućino boja za zidove i njene nijanse koje su u trendu

Sa kapućino bojom za zidove, koja je i dalje poznata kao braon boja, cilja se na široku paletu boja neutralnih nijansi. Boja zida varira od svetlo bež do tamno smeđe, zrači toplinom i udobnošću. Ova boja je najprikladnija za zidove veće površine. Pomoću ove boje postćićete dramatični i glamurozni efekat u sobi.

Koju boju ćete odabrati za svoja četiri zida ne zavisi od vaših ličnih preferencija. Preporučujemo da jedan zid u dnevnoj sobi ofarbate sa kapućino bojom. Na primer, u modernom purističkom nameštaju, svetla nijansa širi stambenu atmosferu i istovremeno ulazi u pozadinu. Ukoliko vam je potrebna inspiracija pogledajte našu paletu boja koja sadrži preko 150 različitih nijansi.

Naš proizvod koji preporučujemo:

  • Sjajna boja za zidove

sjajna boja za zidove

Našu sjajnu boju za zidove možete pronaći na ovom linku.

Koje nijanse možete kombinovati sa kapućino bojom?

Kapućino boja za zidove se takođe odlično kombinuje sa antracit bojom i svetlim nijansama sive. Antracit siva podseća na vintage stilove i stilove života srednjeg veka i pruža savršenu pozadinu za maštoviti dizajn i dekoraciju. Ukoliko se odlučite da ovu boju upotrebite u kuhinji, potrudite se da prefarbate kuhinjske elemente u tamno sivu, kombinacija ove dve boje daju prostoru specijalan šarm.

Kapućino boja za zidove

Zemljani tonovi poput, krem bele, moke, altroze i tamno smeđe tradicionalno se zadržavaju i ostavljaju crne komade nameštaja da naglašavaju sobu. Prirodni tonovi iz iste porodice boja omogućavaju efikasno nanošenje niša i uglova. Prirodni materijali kao što su drvo, vuna i koža dodaju poslednji fini klip stambenom konceptu.  Prirodne nijanse ton-u-tonu opuštaju čula i čine da prostori deluju svetlije i živahnije. Da li će ovo rezultovati uzbudljivom i obostrano ugodnom celokupnom slikom, zavisi od kućne opreme. Zlatne vaze, ručno tkane korpe od ratana i ručno tkani tepih sa prirodnim motivima ukrašavaju unutrašnjost.

Kapućino i žuta: Moderna kombinacija boja za zidove

Svetle nijanse žute dovode sobu do sjaja . Limun žuti zidovi pružaju raspoloženje. Kontrastne boje sivo-sive, bele i kapućino snažne su nijanse koje istovremeno igraju glavnu ulogu u unutrašnjosti. Siva i oker žuta upotpunjuju šemu boja i dodaju skladan interijer

Žuta i kapućino boja za zidove

Takođe u tradicionalna žuta boja sa kapućino bojom čini dobru kombinaciju. Međutim, nju je najbolje primeniti na jedan zid ukoliko su ostali zidovi neutralni. Svetlo žuta boja je prijatna oku i prostoriji daje opuštajući efekat.

Boja kapućino za zidove je dostupna u našoj ponudi, i možete je naručiti online.

Čak i ako se odlučite za svetlu ili tamnu nijansu, kapućino boju za zidove možete kombinovati sa hladnim i toplim bojama. Mogućnosti su jednostavno beskrajne, tako da prepustite se mašti i krenite sa krečenje.