Prethodni tekst
Naredni tekst

Često postavljeno pitanje je koja boja ide uz braon boju za zidove? Ova boja je često označena kao dosadna i nejasna u različitim oblastima, od dizajna enterijera do mode. Međutim, kada se pravilno kombinuje braon boja sa pravim nijansama može biti veoma inspirativna, prijatna i izuzetno elegantna. Braon poseduje bogate zemaljske osobine koje su tople, dramatične i obavijajuće.

Braon boja je neutralna nijansa koja je takođe vrlo topla i svestrana, otvara čitav svet mogućnosti kada se odlučite da je kombinujete sa pravim bojama. U nastavku teksta ćemo vam pričati o nijansama koje sjajno idu sa braon bojom I gde možete iskoristiti braon boju za zidove u vašem domu.

1. Bela

Tamna braon boja će uvek biti znatno izraženija u kombinaciji sa belom nijansom. Ova jednostavna i čista kontrastna nijansa divno se uklapa sa tamnom-čokoladno braon bojom , koja dodaje neverovatan tradicionalni šarm bilo kojoj prostoriji. Pravilnim mešanjem ove dve boje, izgled vaše spavaće sobe ili kupatila imaće čist i luksuzan ambijent koji izuzetno prija.

Kako kombinovati braon boju za zidove - Kruna Boje

Naš proizvod koji preporučujemo:

  • Brilijantno bela boja za zidove

brilijatno bela boja za zidove

Našu brilijantno belu boju za zidove možete pronaći na ovom linku.

2. Plava

Ako želite da dobijete mnogo moderniji i elegantniji izgled koji je neverovatno opuštajući i u trendu, razmislite o kombinovanju braon boje sa plavom. Braon i plava stvorene su jedna za drugu, jer se hladniji tonovi plave boje savršeno usklađuju sa toplim braon bojama drvenog nameštaja. Ovu mirnu kombinaciju boja možete primeniti u vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, pa čak i u svoje kupatilo da biste postigli finu ravnotežu između tradicionalnog i modernog ambijenta.

Kako kombinovati braon boju za zidove

3. Žuta

Žuta je boja koja se lepo uklapa u svaku sobu i doprinosi prostoriji neverovatan estetski izgled. Svetle nijanse žute boje izgledaju živo i zabavno, a kada se pravilno uklope sa braon bojom, dodaju energični sjaj vašem životnom prostoru. Žutu je dobro iskoristiti na policama sa knjigama, malim stočićima I ostalim sobnim dekoracijama.

Kombinacija braon boje za zidove

Kako dekorisati spavaću sobu koja ima braon zidove?

Uprkos onome što ste možda čuli, braon može biti tvrda boja za koordinaciju ostatka vaših soba sa spavaćom. Dakle, evo nekoliko predloga za načine ukrašavanja spavaće sobe koja ima braon zidove.

Kako dekorisati spavaću sobu okrečenu u braon boju

Koristite drveni nameštaj

Ako imate obične braon zidove, dodavanje drvenog nameštaja u spavaćoj sobi može pružiti lepe kontrastne teksture. Drveni nameštaj koji koristite treba da bude druge nijanse braon boje kako bi se izbegla prevelika jednoobraznost. Ako imate tamno braon zidove, onda bi vam dobrodošla neka svetlija nijansa, kao što je nijansa borove šume. Za svetlo braon zidove, potrebna je nijansa oraha.

Dodajte krznene prostirke i jastuke

Zemljanost braon boje odlično se uklapa sa ostalim zemljanim kompenentima koje možete dodati u vašu spavaću sobu. Krzno daje vašoj spavaćoj sobi ugodan prirodan izgled sobe. Pored samo prirodnog izgleda sobe koji ćete postići, vaša soba će odisati na luksuz.

Nadamo se da smo vam pomogli oko kombinovanja I dekorisanja sobe koja ima braon zidove, sada je vreme da se bacite na posao. Kruna Boje vam želi srećan rad i dekorisanje.