Prethodni tekst
Naredni tekst

Lak i brz naičn da promenite nešto u svom domu jeste da sami ofarbate vrata u enterijeru. Vrata ne moraju biti bela ili neke neutralne nijanse već slobodno mogu biti drugih boja, ispisana, iscrtana ili jednostavno ofarbana u neku jarku ili sasvim drugu boju od boja koja već imate na naprimer vasim zidovima.
Farbanje vrata je od prilike isto kao i farbanje nameštaja, tako da vam za to nisu potrebni skupi majstori, uz naše savete ovaj posao veoma lako možete uraditi i sami. A i u koliko vam boja vrata brzo dosadi, lako ih mozete ponovo prefarbati.

5 kreativnih načina za farbanje vrata

1. Piši-briši vrata

Praktično i lepo. Na piši-briši vratima možete pisati naprimer poruke vašim ukućanima, mogu služiti kao podsetnik ili možete napisati vama omiljenu izreku. Mogućnosti su bezbrojne… Za ovaj poduhvat vam je potrebna samo Grip Extreme podloga i Clean Extreme boja. U koliko je ovo za vas pre velik poduhvat, na obična bela vrata možete ispisati neku lepu motivacionu poruku…zašto da ne?

farbanje vrata

Naši proizvodi koje preporučujemo za piši briši vrata :

  • Podloga za staklo keramiku plastiku

brzosušeća podloga za staklo, keramiku i plastiku od proizvođača crown trade

Našu podlogu za staklo, keramiku i plastiku možete pronaći na ovom linku.

  • Brzosušeća boja za drvo

Našu brzosušeću boju za drvo možete pronaći na ovom linku.

  • Whiteboard boja za zidove

boje-za-zidove-whiteboard-01

Našu whiteboard boju za zidove možete pronaći na ovom linku.

Pogledajte naš savet kako možete najlakše da nanesete podlogu pre bilo kog farbanja

2. Tamne boje za vrata

U koliko su vam zidovi, recimo svetle boje, vrata u tom slučaju mogu biti u potpunom kontrastu, u nekoj vama omiljenoj tamnoj i dubokoj nijansi. Na ovaj način vrata će doći do izrazaja, ali isto tako i zidovi. U koliko i lajsne ofarbate u istu boju kao što su vrata delovaće kao da ste uramili zidove…što može biti veoma zanimljivo.

dekorisanje vrata

  • Brzosušeća sjajna boja za drvo

Brzosušeća sjajna boja za drvo

Našu brzosušeću sjajnu boju za drvo možete pronaći na ovom linku.

3. Farbanje vrata u boji zidova

U koliko se odlučite za farbanje vrata u potpuno istu boju kao što vam je i zid učinićete da prostorija izgleda veće to jest kao da vrata praktično i nema. Za male prostorije ovo je idealno resenje.

farbanje vrata

4. Iskoristite vašu kreativnost

U koliko ste i malo kreativni, i volite boje, zašto ne biste vaša vrata iskoristili kao platno na kom ćete iscrtati nešto što baš volite, mnoge ideje možete naći na internetu, a u koliko vam se ova ideja dopada a plašite se da sami crtate postoje razni šabloni koji vam mogu pomoći.

farbanje vrata

 

5. Vrata u dve boje

Veoma interesantna jesu vrata ofarbana u dve boje, ovo je veoma jednostavno jer vam je za to potrebna samo traka kojom ćete precizno odvojiti dve nijanse. Kao na slici, i vrata i zid mogu biti ravnomerno odvojeni i time ćete sigurno postići fascinantan i veoma originalan efekat u vašem domu.

dekorisanje vrata

U koliko smo vas inspirisali farbanjem vrata u enterijeru u nesvakidasnje boje, dezene itd. Razmislite i sami šta volite i šta vam se dopada i sigurni smo da ćete dobiti fantasticne nove ideje.