Prethodni tekst
Naredni tekst

Eklektik enterijerEklekticizam je ustvari nanošenje slojeva. To je miks stilova, tema, boja i materijala iz različitih izvora i perioda i, što je najbitnije, to je donošenje sopstvenog stila u svoj dom. Uklapanje je prošlost!

U današnje vreme tesko je biti originalan i unikatan. Često sajna dekoracija ili potpuno drugačiji enterijer u stanu ne zahtevaju puno novca već samo dovoljno kreativnosti i mašte. Savet kako možete ostvariti jedinstven dom je veoma očigledan, budite hrabri i eksperimentišite sa vašim zidovima. Eklektik enterijer može biti jedno od rešenja rešenje za unikatan dom.

 

Eklektik enterijer

Eklektik enterijer je avanturistički stil, ako imate poverenja u svoj ukus i znate šta volite, možete kreirati bezuslovno stilizovanu sobu. Cilj je da postignete kontrast i iznenađenje, a istovremeno i harmoniju u mešavini stilova i epoha. Ipak, budite oprezni, jer vaša soba može vrlo lako izgledati haotično, ako nepoštujete par zlatnih pravila.

Najjednostavije je da krenete od odabira boja za zidove. Izaberite određenu boju i trudite se da ne koristite više od tri različite boje, od koje će dve biti neutralne. Suptilni tonovi na vašim zidovima će služiti kao savršena pozadina za mešavinu stilova i materijala.

Naša preporuka:

  • Ekstremno izdržljiva boja za zidove

ekstremno izdrživa boja za zidove

Našu ekstremno izdržljivu boju za zidove možete pronaći i poručiti na ovom linku.

Nećete pogrešiti ni sa jednom nijansom iz Crown Classic Collection – ton karte. Od prelepih zelenih kao sto su Classic Tundra, Classic Olive i Organic Stone, do više neutralnih tonova kao što su Organic Silk, Organic Rose i Organic Buff. Pogledajte našu paletu boja u kojoj možete pronaći još nijansi, takođe možete pogledati kako bi one izgledale na zidovima.Ako ste malo smeliji, dodajte neku od sledećih nijansi na segmente nekih zidova: Elegant Cafe, Elegant Smoke ili Elegant Mode.

Ove boje će zaista doneti harizmu i šarm u vaš dom. Dok vas savetujem da budete avanturisti i date vašem domu unikatan stil, preporučujem da se držite odabranih boja pri odabiru nameštaja, jastuka, prostirki i drugih stvari kojma ćete upotpuniti vaš dom. Izložite stvari koje volite i koje su vam bitne.
Izložite azijska i plemenska umetnička dela koje ste doneli sa godišnjeg odmora. Kreirajte prostor tako da bude komplikovan i kapriciozan i, što je najvažnije, da odražava vas i vašu porodicu i vaš lični stil. Kad vaš dom bude izgledao kao ilustracija vašeg životnog puta, tada ćete znati da ste uspeli.

Srećno dekorisanje!