Prethodni tekst
Naredni tekst

Dnevni boravak je jedna od bitnijih prostorija u vašem domu. U njoj se neguje sreća i harmonija, rešavaju problemi, tera tuga uz puno smeha i lepih emocija. Pored udobnog kauča, garniture ili fotelje, važnu ulogu imaju boje za zidove koje odaberete zato što one u nama bude splet različitih emocija. U zavisnosti koju boju volite, kakvu energiju želite, mi smo tu za vas da vam pomognemo pri odluci.

Beli zidovi u dnevnoj sobi su savršeni kad je u pitanju uklapanje sa nameštajem i kombinacijom sa ostalim bojama. Bela boja nosi čistoću i svetlost i samim tim širi prostor. U slučaju da imate drvene površine poput greda na plafonu, police za knjige, pa i nameštaj sa drvenim detaljima, preporučujemo našu brzosušeću sjajnu boju za drvo i besprekorno belu boju za zidove.


Zelena boja za zidove postoji u mnogo nijansi, od svetlijih do tamnijih. Zelena je svakako boja proleća i svežine, predstavlja nam prirodu u najlepšim nijansama. Plafon ne mora da bude klasičan beli, uvek možete da eksperimentišete. Pripremili smo za vas i savete za krečenje plafona, kao i video u kojem objašnjavamo kako sami da okrečite stan. Ukoliko volite opuštanje, zelena je popularna kao boja koja najviše unosi mir, ujedno donosi i zdravlje.

Crna boja za zidove je pravi luksuz u vašem prostoru. Kakav god stil da je u pitanju, uvek je elegantna. Ona je boja autoriteta i moći, krije tajne i potpuno je misteriozna. Pandorina kutija koja čeka da bude otvorena.

Sive, krem i puderasto roze su najčešće birane nijanse boja za zidove dnevne sobe zbog svoje neutralnosti i nežnosti. Pri odabiru neke od ovih nijansi, treba obratiti pažnju na osvetljenje kako bi boja došla do izražaja kako treba.

Crvena boja za zidove ni u jednoj prostoriji ne može da se ne uklopi. Prosto miriše na jabuku i cimet. Glavni predstavnik vatre, ljubavi i strasti u punom sjaju može da se pokaže u omiljenoj prostoriji. Kako crvena, tako i druge jarke boje predstavljaju temperament i jačinu. Slična crvenoj, tu je i narandžasta koja nosi simboliku zabave i kreativnosti.

Mudre misli, sigurnost, beskonačnost. Šta mislite o plavoj boji za zidove? Svakog dana će nas podsećati na prelepe plaže koje željno iščekujemo. Miris svežine i osećaj pripadnosti donosi prelepa plava boja za zidove!