Prethodni tekst
Naredni tekst

ELLE boje za zidove, zajedno sa Kruna bojama, ne prate trendove već ih stvaraju zajedno! ELLE Decoration posmatraju boje kao moćne alate za transformaciju vašeg doma u nešto potpuno sofisticirano, drugačije, što vam omogućava da predstavite svoj lični stil. Odabrali smo neke od nijansi u skladu sa prostorijama. Budite slobodni da dođete u našu prodavnicu kako biste odlučili koju ELLE nijansu želite, a mi ćemo vam prikazati boje u pravom svetlu!
Spavaća soba

Za spavaću sobu, odabrali smo nežnije nijanse poput pastelnih boja za zidove. Koristili smo nežnu roze boju i smeđu nijansu u kombinaciji sa belim plafonom kako bismo probudili tople i romantične emocije u ovoj prostoriji.
Trpezarija

Za elegantan trpezarijski prostor, odabrali smo sive nijanse. Zamislite sad da dodate mirisne sveće i upalite lampu, dobićete prigušeno svetlo u kombinaciji sa sivom bojom za zidove i čarolija je nestvarna. Možete da dodate neku staklenu površinu zbog boljeg prelamanja svetlosti, ali dekoracija detalja je na vama. Mi smo tu da vam pomognemo pri odabiru prave nijanse.
Dnevna soba

Do sad ste se već bezbroj puta susreli sa belim plafonima. Uvaženo je kao standard i to vam je postalo dosadno? Ne brinite, plafon u boji ne mora da čini prostoriju manjom, naprotiv. Odaberite tamniju nijansu za plafon u odnosu na zidove i dobićete isti efekat kad je u pitanju veličina prostorije kao da imate beli plafon. Napravite od vašeg dnevnog boravka intimnu prostoriju za vaše najbliže i uživajte u ELLE bojama za zidove.
Kupatilo

Odlučili smo da vam predstavimo bele zidove u kupatilu. Osećaj je kao da imate spa centar, samo što je to vaš lični spa centar. Dodajte mirisne štapiće, napunite kadu i prepustite se čulima.

Kad je u pitanju prostor za lični odmor, bež nijanse imaju pozitivan uticaj na misli zbog svoje neutralnosti. Veoma svetla nijansa smeđe boje koja je odabrana među bojama koje su u trendu u 2023. godini. Kao što smo već rekli, zemljana nijansa je prirodna boja, što predstavlja našu povezanost sa prirodom i planetom. ELLE boje su i eco-friendly boje i to ih čini još boljim izborom.

Za hodnike i kancelarijske kućne prostore, tu je ozbiljnija nijansa plave boje za zidove. Budite elegantni i odvažni uz prelepe nijanse neba koje osvetljava mesečina.