Prethodni tekst
Naredni tekst

Mario Buatta je rekao da ne postoji ni jedna boja koju je ikada video, a da mu se nije svidela. Boje kojima ulepšavate svoj dom nisu samo obične boje. One govore ćutanjem i postojanjem, utiču na vaše raspoloženje i misli. Možete odabrati nijansu boje za zidove u skladu sa nameštajem, kao i osvetljenjem u prostoriji ili raspoloženjem koje nameravate da postignete i vidite kako prava boja može da napravi razliku u vašem prostoru. Ali ako vam je potrebna inspiracija o bojama, na pravom ste mestu!
ŽUTA BOJA ZA ZIDOVE
Jedna od boja za zidove koju smo izdvojili je žuta! Prva asocijacija je omiljeno letnje piće: limunada. Baš kao i citrusi, ova boja donosi pravo osveženje. S obzirom da su i sunčevi zraci u ovoj boji, zamislite kako vas greju u vašem domu čak i kada je oblačno.

SMEĐA BOJA ZA ZIDOVE
Da li vam se dopadaju svetle bež nijanse koje srećete na peščanim plažama ili ipak volite tamnije smeđe nijanse? Braon boja je boja zemlje iz prirode, što samim tim predstavlja našu utemeljenost i povezanost sa prirodom. Kao i drveni nameštaj i pod, tako i braon zid unose toplinu prirode u vaš prostor. Ono što je vama potrebno je samo da odaberete ton koji vam najviše odgovara!

ZELENA BOJA ZA ZIDOVE
Zelena boja za zidove definitivno nikad nije izašla iz mode. Uvek je prisutna u bilo kojoj prostoriji u vašem domu. Bilo da je u obliku biljki ili boja vašeg zida, uvek je pravi izbor. Ova boja je najpoznatija kao boja koja opušta. Svejedno je u kojoj je nijansi, jer ona unosi život! Ako želite unutrašnji mir i snagu, zelena boja je idealan odabir za ovogodišnje renoviranje!

ROZE BOJA ZA ZIDOVE
Kao rumeni obrazi stidljivih devojaka i ova boja skriva nežnost. Nevina i mirna, provlači emocije zaljubljenosti i spokoja. Koju god prostoriju da okrečite u roze, nemoguće je pogrešiti, stvar je samo u odgovarajućoj nijansi. Ako imate drveni nameštaj, uvek će se sjajno uklopiti, o tome bar ne morate da brinete.

PLAVA BOJA ZA ZIDOVE
Preokupirani smo poslom i obavezama i ne vidimo nebo iznad nas od nedostatka vremena. Ovo je idealan trenutak da vidite nebo u vašem prostoru. Ako ste osoba koja voli more i plažu i sunčane dane, svetlo plave nijanse će vam savršeno odgovarati. Ili ipak volite tamno zvezdano nebo? Izbor je na vama, a mi smo tu da vam pomognemo da dođete do pravog rešenja. Proširite beskonačnost i uđite u dubinu okeana kroz plavu boju! Osetite pravo malo kraljevstvo stvoreno samo za vas.

NARANDŽASTA BOJA ZA ZIDOVE
Limun kao osvežavajući citrus, a narandža kao slatki sočni užitak. Uživite se u svet magije kroz narandžastu boju za zidove! To može biti nijansa kajsije za mir ili ipak jarka boja koja odiše energijom.

Mogućnosti pred vama su velike i ne postoje ograničenja. Naš tim je spreman da vam pomogne, vaše je samo da pokažete prstom u šarenolikom spektru!