Prethodni tekst
Naredni tekst

Plava boja je boja inspiracije i daljine, boja beskonačnosti i boja neba. Ako želite da unesete nebo u vaš dom, plava boja za zidove je pravi izbor. Plava boja spada u hladne boje, ali ipak donosi toplotu sa osećajem svežine koja opušta. Pravi je izazov pronaći odgovarajuću nijansu plave boje za zidove, jer je izbor vrlo šarenolik i svaka nijansa može savršeno da se uklopi u bilo kojoj prostoriji, a još bolje, sa bilo kakvim nameštajem.

Svetlo plava nijansa u vašem dnevnom boravku se najlepše uklapa ako imate svetao nameštaj. Prostor uvek možete da popunite biljkama ili umetničkim slikama po zidovima ili ipak vašim porodičnim fotografijama kako biste stvorili harmoniju prijantog doma i vesele atmosfere.

Zamislite kad prođu zraci sunca u dnevni boravak i dobijete predivno prelamanje svetlosti i topline.
Takođe ne treba zanemariti tamno plavu. Ona je boja koja odiše moćnim i dubokim emocijama. Razmotrite tamno plavu boju za zidove u spavaćoj sobi ili hodniku. Ako ste odlučili da zidove u spavaćoj sobi okrečite u plavo, budite sigurni da niste pogrešili. Bilo koja boja posteljine može da se uklopi ili napravi kontrast, zavisi od vas i od toga koliko ste spremni da eksperimentišete.

     

U hodniku stvara osećaj kao da ste zaronili u prelepe dubine mora koje čekaju da budu istražene, uvek ostavlja utisak pitanja i maštanja “šta je iza”.
Na sajtu možete pogledati boje za zidove, a najbolje ćete odlučiti ako vam pomogne naše ljubazno osoblje i predstavi sve nijanse neba i dubine u našoj prodavnici.