Prethodni tekst
Naredni tekst

Želite li da promenite boju zidova u vašem domu, ali neznate koju boju da izaberete? Pogledajte ove različite nijanse zelene boje za zidove koje vam predstavljamo. Budite smeli, jer rezultat će biti savršen!

zelene boje za zidove - primer u postoriji

Sa samo jednom kantom boje,celoj prostoriji možete dati različit, potpuno drugačiji izgled. Nije vam uopšte potrebno mnogo novca, skupi majstori ili neko ko će vam reći šta je u trendu ili šta se slaže sa čim. Uradite sve sami, malo vremena i dobre volje i vaš dom, ili bar jedna prostorija zasijaće novim sjajem. Imate li neku saksiju, flašu ili svećnjak? Ofarbajte i njih u istu boju kao i zid. Tako imate odmah par asesoara koji će savršeno ići uz vaš novi zeleni zid.

Naš proizvod koji preporučujemo:
  • Mat boja za zidove

mat boja za zidove

Našu mat boju za zidove možete pronaći na ovom linku.

 

Mir i toplina zelene boje za zidove

Prirodna zelena boja daje vašem prostoru mir i toplinu. Zelene boje za zidove unose deo prirode u vaš dom. Okačite par ramova sa slikama na zidove, stavite par saksija sa cvećem na jedno mesto i dodajte još neke asesoare koji se vama čine zanimljivim. Prelep i nesvakidašnji rezultat ćete dobiti u koliko naprimer ormarić ofarbate u istu boju kao što je zid i stavite ga ispred istog, Ili naprimer policu na koju ćete staviti različite ramove sa slikama, ofarbajte u istu zelenu boju kao što je zid.

zelene boje za zidove u enterijeru

Sa zelenom bojom na vašim zidovima možete postići efekat urbane dzungle pune cveća i saksija do Skandinavskih klasičnih enterijera. Zelene boje za zidove se odlično slažu sa prirodnim materijalima kao što su cigla, kamen i drvo Oni su pravi zbor uz zelenu boju. Ukoliko ste ljubitelj Skandinavskog izgleda enterijera pročitajte naš blog na temu kako urediti stan po Skandinavskom stilu u minimalnom trošku.

U koliko imate malu sobu, a ipak želite tamne zidove, slobodno se usudite! Preporučili bi smo vam da i orman koji stoji uz isti zid takodje ofarbate u zelenu boju, možda vam ovo zvuči kao smeo izbor, ali videćete da će prostorija delovati dosta veće. To je zato što se orman ili velika polica stope sa zidom i deluje kao da ih nema. U koliko se dvoumite izmedju dve nijanse zelene boje, slobodno ih obe stavite na jedan zid, kombinacija će vas oduševiti. Sve nijanse zelene boje za zidove možete pogledati našoj stranici paleta boja za zidove. Naša paleta sadrži preko 200 različitih nijansi.

zelena boja za zidove

Sa zelenom bojom u vašem domu na bilo koji način, da li krečili zidove ili farbali nameštaj ili napunili sobu biljkama postićićete umirujuć, balansiran i sa prirodom povezan prostor koji će vam sigurno prijati. Odaberite boju koju vama odgovara i krenite sa krečenjem. Pogledajte našu ponudu boja za zidove.

zelena boja za zidove