7 ideja za unošenje zelene boje u vašu kuhinju - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Zelene boje za kuhinju

Dani su postali duži, vreme će postati toplije, sve cveta i buja. Savršeno je vreme da počnete sa osvežavanjem vašeg doma. A mi vam savetujemo da počnete od kuhinje. U sledećem tekstu vam nudimo sedam saveta od profesionalaca kako da uklopite, mnogim ljudima, omiljenu zelenu boju u vaš enterijer, tj u ovom slučaju u srce vašeg doma, u vašu kuhinju.

1.Zelene boja za kuhinju – Sage zeleni zidovi

Sage zeleni zidovi. Sage (žalfija) je prelep ton zelene boje, odgovara onima koji žele malo više boje u svojoj kuhinji, ali koji isto tako žele da sve deluje neutralno. Sage zelena nijansa će osvežiti svaku prostoriju i savršeno se slaže sa svim prirodnim materijalima, pogotovo drvetom. Probajte ton Almost Sage ili Mellow Sage, sigurni smo da će vas ovi tonovi oduševiti. Sve tonove zelene boje i svih ostalih boja možete poronaći na našoj stranici paleta boja.

zelene boje za kuhinju - zeleni zidovi

 

2. Svetlo tirkizni kuhinjski elemnti

Svetlo tirkizna boja je miks plavih i zelenih tonova i izgleda izvanredno u kuhinjama, pogotovo u kombinaciji sa prirodno drvenim podovima i nameštajem od prirodnog materijala. Kuhinjski elementi u ovoj boji daće vam osećaj svežine koji donosi zelena boja i sa kojom je lako uklapati asesoare. Veoma jednostavno sami možete ofarbati kuhinjske elemente. U koliko se odlučite na ovaj korak, pročitajte naše predhodne blogove ili nas posetite.

3.Jarko zeleni nameštaj

Lako je promeniti boje i prefarbati drvene ili metalne površine ili u ovom slučaju nameštaj. Jarko zelena boja je vesela i savršena za stolice, stolove. Tonovi kao Spring Leaf ili Soft Lime će oraspoložiti ovu jako bitnu prostoriju u vašem domu.

Naš proizvod koji preporučujemo:

  • Brzosušeća sjajna boja za drvo

Brzosušeću boju za drvo možete pronaći na ovom linku.

zeleni nameštaj za kuhinju

4.Zelene pločice

Farbanje pločica je izvanredan način da unesete zelenu boju u vašu kuhinju. Prostor koji će te ofarbati nije toliko velik, tako da ne možete preterati, a kuhinja će izgledati kao da ste stavili nove pločice. Na pločicama je prikazana jedna populana nijansa zelene boje za kuhinju.

zelene bojje za kuhinju - boja zalfije

5.Zeleni sudovi

Od šolja do časa do tanjira i krpa. Sve što vas asocira na kuhinju možete kupiti u zelenoj boji. Ovo je jednostavan način da unesete novi život u vašu kuhinju. Ima toliko izbora da ne bi trebalo da bude problem da nađete nešto što odgovara kako vašem ukusu tako i vašem budžetu. Ovo je najednostvaniji način da unesete zelenu boju u kuhinju.

zeleni sudovi za kuhinju

6.Fotografije i slike inspirisane prirodom

Obožavamo fotografije i umetnička dela u domu. Takođe jedan od najjednostavnijih načina da se u prostoriju unese toplina tj osećaj doma. Dozvolite prirodi da vas inspiriše. Dekorišite zidove sa fotografijama ili slikama cveća, drveća, pejzaža itd.

7.Biljke u skasijama

Dekorišite sa lisćem! Razne biljke u saksijama su uvek dobra ideja. Pomažu da prostor izgleda završeno i unoseći prirodu unutar doma delovaće pozitivno na vaše raspoloženje i doprineće da se povežete sa prirodom. Za instantni rezultat u razne saksije posadite na primer čuvarkuće i slične biljke. Rezultat će vas oduševiti!

zelene biljke kao kuhinjska dekorcija

Svima je potrebno malo više zelene boje kako u domu tako i u životu uopšte. U koliko ste spremni da isprobate zelenu boju posetite nas i pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor!