Prethodni tekst
Naredni tekst

Krem boja za zidove je slična beloj boji, a razlika je u tome što krem ne odbija toliko svetlost i baš zbog toga je dobra za isticanje detalja. Pogodna je za svaku prostoriju, jer je neutralna, a mi smo vam pripremili antibakterijsku ekstremno izdržljivu boju za zidove.

Pored svoje neutralnosti je topla, daje osećaj pripadnosti i prijatnog abmijenta. Često je izabrana za krečenje unutrašnjosti prostorija zbog svoje nežnosti. Uz topli obrok, ide i topla boja, pa se sjajno uklapa u kuhinjski ili trpezarijski prostor.

Drvene površine su same po sebi već nežne, mada mogu biti i u tamnijim nijansama. Mi vam nudimo mogućnost da prefarbate i drvene površine uz Kruna boje za drvo, a ujedno vam dajemo i savete kako da renovirate kuhinju. Takođe nudimo i boje za keramiku, ako se odlučite za promenu boje pločica u vašem kuhinjskom prostoru u krem boju ili ipak neku drugu.
Krem boja u intimnom prostoru poput kupatila izgleda sofisticirano i luksuzno. Želite li uređeno kupatilo poput hotelskog, tu smo da pomognemo. Imamo 6 saveta za uređenje kupatila!

Nakon ukusnog ručka i tuširanja sigurno želite da se opustite i odmorite u toplom ambijentu dnevne ili spavaće sobe. Krem boja za zidove vas smiruje toplim notama.

U dnevnoj sobi su uvek neka dešavanja. Ili primate goste, ili volite da se deca igraju oko vas, ponekad razbacuju igračke i plašite se da ne oštete sveže okrečene zidove. Za ovakve slučajeve smo pripremili ekstremno izdržljivu boju za zidove koja je otporna na fizička oštećenja i ogrebotine!

I nakon celog napornog dana konačno imate priliku da se zavalite u krevet i utonete u san, a prekinuće ga zraci sunca koji ulaze u vašu spavaću sobu. Savršeno otporna na odbijanje svetlosti, krem boja za zidove čeka da se stopi sa ambijentom vaše spavaće sobe.