Najpopularnije Nijanse Sive Boje za Svačiji dom - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Nijanse sive boje u vašem domuOk, mozda nema baš 50 nijansi sive boje, ali inspraciju smo uzeli iz bestselera prošlog leta.Siva je zanosna nijansa koja vašem domu daje umirujuću i transparentnu notu. Ljudi često izbegavaju nijanse sive boje, jer misle da će im dom izgledati tmurno i depresivno, što ne mora da bude pravilo.

 

 

 

Nijanse sive boje u vašem domu

Siva je veoma moderna boja koja sa svojim umirujućim svojstvima odlično pristaje vašoj kuhinji ili dnevnoj sobi. Istovremeno se smatra prefinjenom klasičnom bojom koja se odlično slaže sa mnogo drugih nijansi i boja. Može se koristiti kao dominantna boja na svim zidovima ili kao boja kojom ćete dati, na primer, jednom zidu dramatičan izgled. U zavisnosti od nijanse sive koju izaberete, možete kreirati osećaj mira ili možda staromodne elegancije. Pri odabiru nijanse boje za zidove, obratiti pažnju i na vaš nameštaj, možda ova elegantna boja može poslužiti za isticanje nameštaja i sobnih dekoracija. Kako bi vam olakšali proces biranja boje posetite našu paletu boja za zidove u kojoj ćete sigurno pronaći odgovarajući ton boje.

Naša preporuka:

  • Sjajna boja za zidove

sjajna boja za zidove

Našu sjajnu boju za zidove možete pronaći na ovom linku.

Ako želite da sivu polako unesete u svoj dom, možete izabrati svetlije nijanse. Srebrno sivi tonovi će se slagati savršeno sa belom bojom, Mat sive nijanse daće vasem domu prostranstvo, što je idealno za manje prostorije ili hodnike. U kuhinjama siva boja daje osećaj čistoce, bez da sve izgleda sterilno i hladno.

U kupatilima takođe, siva boja u kombinaciji sa drugim neutralnim nijansama deluje zaista elegantno i lepo. Za dnevnu sobu koja neće delovati svakidašnje i obično preporucujemo sivu u kombinaciji sa tirkiznom ili ljubičastom bojom. Ne plašite se da kombinujete sivu sa drugim bojama, ona to odlično prihvata i nosi.

Naša omiljena kombinacija je siva sa ljubičastom, čime se postiže zaista dramatičan izgled. Ako su vam zidovi sivi, ljubičastu možete uneti kroz jastuke ili ćebad. Sivu boju takođe možete koristiti da istaknete ili uokvirite prozore i vrata u vašem domu. Vaš dom će u ovom slučaju izgledati zaista posebno.