Uređenje Spavaće Sobe po Poslednjim Trendovima - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Uređenje spavaće sobe po poslednjim trendovima, pretvorite vašu sobu u raj za spavanjeNa kraju dugog i napornog dana svi priželjkujemo mir i udobnost spavaće sobe.
Koliko od nas ima sobu koja je funkcionalna, udobna i lepa? Teško je dizajnirati sobu koja će odisati stilom, ali koja će biti funkcionalna i umirujuća bez da deluje dosadno i jednolično.

Svi znamo koliko je bitan kvalitetan san, ali da li smo svesni koliko prostorija u kojoj spavamo utiče na kvalitet istog?
Spremili smo vam par zlatnih saveta za uređenje spvaće sobe koji vam mogu biti više nego korisni.

Uređenje spavaće sobe po poslednjim trendovima

Spavaća soba mora biti uredna! Nered i bezpotrebne stvari zaista utiču na nas u negativnom smislu. Sklonite sve bezpotrebne stvari . U spavacoj sobi treba da stoje samo stvari koje su namenjene za spavaću sobu. Krevet je najbitniji i najveći komad nameštaja u spavaćoj sobi, zato se fokusirajte na njega. Prvo šta vidite kada ulazite u spavaću sobu jeste krevet…sto znači da stil vašeg kreveta, boja, oblik i posteljina odlučuju stil cele sobe. Obavezno dodajte prostirke oko kreveta, nema ništa gore nego spustiti noge na hladan pod kada izlazite iz toplog kreveta. Lampe sa obe starne su takodje neophodne. Zid iza kreveta takodje treba da bude upadljiv.

Dekorisanje spavaće sobe i umirujuće nijanse boja

Uređenje spavaće sobe može da se postigne i dodavanjem sitnih dekorativnih detalja .Najjaednostavniji način za dekorisanje spavaće sobe jeste posteljina, jastuci i prostirke preko kreveta. Mozete mesati i uklapati razne boje ili koristiti jednu boju u razlicitim nijansama.

Naš proizvod koji preporučujemo za krečenje spavaće sobe:

  • Akrilna boja za zidove i drvo

akrilna polusjajna periva boja za zidove i drvo

Našu akrilnu boju za zidove možete pronaći na ovom linku.

Boja zidova u vašoj spavaćoj sobi ce odrediti atmosferu. U koliko odaberete svetle boje, soba će izgledati svetlo i prostrano, u koliko se odlučite za tamnije tonove, soba ce izgledati intimno i ušuškano. Na vama je da li ćete ofarbati sve zidove ili samo jedan. Pogledajte koje su to smirujuće nijanse za spavaću sobu.  Većinu vremena ćete želeti da vam spavaća soba deluje ušuškano i toplo, ali biće dana i kada ćete želeti da sve deluje prostrano i svetlo. Osvetljenje ima moć da u trenutku promeni izgled sobe. Dimerima ćete moci da regulišete osvetljnje onako kako vi u tom trenutku želite.

Stvorite opuštajuću atmosferu

Bez elektronskih uredjaja. Spavaća soba služi za spavanje i opuštanje. Elektronski uredjaji vas drže budnim duže nego željeno i nimalo ne pomažu pri uspavljivanju. U početku će vam biti teško, ali vremenom ćete shvatiti da se budite srećniji i odmorniji.

Nađite mali kutak u spavaćoj sobi gde ćete staviti vama omiljenje stvari koje vas čine srećnim. Trik je da kada se probudite ugledate taj kutak i počnete dan srećni sa osmehom. Fotografije izbegavajte jer nije poželjno da vas emocije ponesu pre spavanja.  Dobro popunjen noćni ormarić. Ne samo sto lepo izgleda nego je i veoma praktično. Sve što vam je potrebno pre spavanja ili u slučaju da se probudite. Flaša vode, knjiga, neka biljka, krema za ruke…vi najbolje znate šta je to. Bacite se na uređenje spavaće sobe i spremite se za uživanje. Nadamo se da smo vas inspirisali…
Srećno dekorisanje!