Originalni saveti za spremanje doma za jesen - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

spremanje doma za jesenJesen nam je stigla! Noći su hladnije, ranije pada mrak i u koliko želimo da uživamo u sezoni koja nam je došla bilo bi poželjno da spremimo naš dom za jesen.
Za ovaj projekat vam neće trebati mnogo vremena, a ni novca. Na vama je da budete kreativni i da želite ušuškan i topao dom u hladnim danima koji nam predstoje.

 

 

 

Spremanje doma za jesen

Odvojite svoje vreme za spremanje doma za jesen. Kao prvi korak možete skinuti letnje tanke zavese i staviti deblje draperije. Odmah ćete videti razliku. Dnevna soba ce odmah izgledati toplije i ušuškanije.
Obavezno je iznošenje tepiha, koje ste možda sklonili tokom leta, ćebadi i jastuka. Igrajte se sa bojama, materijalima i stilovima. Zamislite sebe kako posle napornog hladnog dana van kuće, dolazite u vašu oazu mira i topline. Vodite se time i nećete pogrešiti. Jastuka, ćebadi i prostirki nikad dosta za zimu!

U koliko želite da idete korak dalje, okrečite glavni zid u neku lepu toplu jesenju nijansu koja vam se dopada, čak se možete poigrati metalik bojama za zidove i sa njima ukrasiti zidove ili detalje u enterijeru. Ovo ce vasem domu dati sofisticiran izgled.

Naš proizvod koji preporučujemo:

  • Metalik boja za zidove

metalik boja za zidove

Našu metalik boju za zidove možete pronaći na ovom linku.

 

Datalji za dodatnu toplinu doma

Sveće su jako bitne u pripremanju doma za jesen, njih takodje nikada nije dosta. Sveće zaista imaju moć da daju domu posebnu atmosferu, romantično, toplo i udobno. Zamirišite vaš dom eteričnim uljima koja možete kupiti u svakoj apoteci ili drogeriji.

Detalji, detalji, detalji, sve je u detaljima…U koliko imate kamin, možete ga ukrasiti raznim asesoarima koje ćete ili kupiti ili sami napraviti od svega sto nam je priroda podarila, setite se kestenja, suvog lišća, zimskog cveća itd. U koliko nemate kamin, jesenje asesoare možete rasporediti po dnevnoj sobi.

Sve što je vezano za leto i tople dane sklonite i izvadite sve što će vam biti potrebno za period koji nam dolazi. Lep je osećaj kada je sve na svom mestu i kada je sve pri ruci.
Obavezno uložite u tople meke papuče, kako za vas tako i za goste, vaša stopala će vam biti zahvalna , a i gostima će prijati.

Ukoliko primenite naše savete za sprenje doma za jesem smatramo da ćete biti spremni za hlade veči koje nam dolaze, a vi ćete moći da uživate u toplim mirisnim večerima uz neku dobru knjigu i šoljicu čaja. Jesen ne mora da bude tmurna i siva…barem ne u vašem domu!

Srecno dekorisanje!