Koji je vaš stil u enterijeru? i koje dekoracije vam odgovaraju - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

vaš jedinstveni stil u enterijeru, primeri stilovaDa li ste znali da svako od nas ima jedinstven stil u enterijeru? I taj poseban stil se direktno odražava na našu ličnost. U nastavku ovog teksta saznajte koji je to vaš jedinstveni stil.

 

 

 

Vaš jedinstveni stil u enterijeru

U slučaju da poznajete svoj sopstveni stil pre nego što počnete renoviranje vašeg doma, jednostavno dekorisanje ili dodavanje nekih stvari, uštedećete dragoceno vreme, novac i stres koji dolazi sa novim projektima. Ukoliko ste naoružani znanjem o sopstvenom stilu obezbedićete svakom kutku vašeg doma osnovni osećaj zajedništva.Gde se najviše osećate kao kod kuće?

Naša boju visokih preformansi koju preporučujemo:

  • Akrilna boja za zidove i drvo

akrilna polusjajna periva boja za zidove i drvo

Našu akrilnu boju za zidove možete pronaći i poručiti na ovom linku.

 

Provincijski neformalno (Country Casual)

Vaša neformalna, opuštena i prijatna strana ličnosti ogleda se u toplom i udobno osmišljenom životnom prostoru. Da li vaš stil u enterijeru više vuče na francusku provinciju, englesku ili američku rustiku, svakako imate pravu vezu sa prirodom i spoljnim svetom. Privlači vas sve što je vezano sa prirodom: materijali, boje i teksture, što i jeste filozofija ovog stila. Kod vas u domu se mogu naći i razne kože i krzna, materijali sa cvetnim dezenima, koji izgledaju fantastično uz veselo obojene zidove.

Tradicionalna elegancija (Traditional elegance)

Vaš dom odiše spokojom i elegancijom i kroz sve to se provlači crta ponosa i dostojanstva izgledom koji ste postigli u svom domu. Vaš nameštaj zrači klasičnim linijama bez mnogo detalja i ide u paru sa sjajnom belom arhitekturom u i oko vašeg doma. Vi favorizujete simetriju i ravnotežu od rasporeda nameštaja do detalja koji su izloženi u prostoru. Vaša ljubav prema suptilnim materijalima, teksturama i asesoarima kreira opštu toplinu u domu u kome se svi osećaju dobrodošlim. Obično vas privlače smele istorijske nijanse kao što su karamel braon, zlatna, tamno purpurna ili krem.

Eklektik stil (Eclectic Style)

Vaša avanturistička ličnost govori glasno i jasno o dizajnu vašeg prostora. Vi jednostavno obožavate da mešate nameštaj i detalje iz različitih izvora i epoha i tako kreirate globalno inspirsan prostor. Insiprisani ste dizajnom iz različitih perioda, ali vaše planiranje je namerno i dobro osmišljeno i samim tim svi elementi su povezani i dele jednu temu. Vi ipak imate obrazac i sve je nekako pomešano, bilo po boji, teksturi ili materijalu.

Vas enterijer je najverovatnije popunjen vama dragocenim komadima donesenim iz dalekih zemalja, pijaca polovnih stvari ili antikvarnicama. Vaše omiljene boje su najčešće sve nijanse bele, braon i crne. One su veoma neutralne i deluju kao odlična pozadina za izlaganje omiljenh grubih štofova, tekstila smelih boja i istrošenih površina.

Savremeno kul (Contemporary Cool)

Vaš stil dizajna nije ništa manje od uglađenog i šik. Uživate u suptilnoj sofistikaciji i preglednoj atmosferi koja je sada već postala vaš stilski potpis. Kod vas se radi o kompletnom izgledu vašeg prostora, ne o objektima i stvarima. Ugledni detalji kao što su visoki plafoni, veliki prozori, izložen vazdušni kanal ili originalna stara cigla su vaš primarni fokus. Otvorene prostore i jednostavnost u dizajnu koji volite definiše vaš stil u enterijeru. U vašem svetu manje je više i zato volite da mnoštvo stvari u domu bude svedeno na minimum. Kada je u pitanju odevanje vaših zidova tj odabir boje, držite se neutralnih tonova, oni dozvoljavaju pažljivo izabranom nameštaju da dođe do izražaja. Takođe volite teksturu kao što su pločice i kamen, materijale poput pamuka, vune, svile, lana… Svi ovi elementi savršeno će doći do izražaja naspram tamno drvenih podova u vašem domu.

Prelazno šik (Transitional Chic)

Vaš stil dizajna kombinuje malo tradicionalnog sa talentom za savremeno, unija ta dva stila kreira klasičan i vanvremenski dizajn. Kod vas je fokus na udobnosti i funkcionalnosti, dok istovremeno kombinuje i muški i ženski vajb. Mešavina krivih i potpuno pravih linja u vašem nameštaju izgleda potpuno harmonično.
Vi volite teksturu i skloni ste svakoj vrsti kože, dok god je meka na dodir. Vaše boje su tople braon i čokoladno drveni tonovi. Nastojite da zadržite asesoare na minimumu, ali volite da vaše fotografije ili umetnička dela budu uramljena u srebrne ili zlatne ramove za oštar i čist izgled.