Prethodni tekst
Naredni tekst

roze boja za opuštajući domRoze boja je decenijama bila popularna za spavaću sobu i mnoga kupatila su bila farbana u istu, ali je često zaboravljamo kada je u pitanju dnevna soba.

Ako je boja izabrana sa ukusom, ona daje sobi toplinu i opuštenost. Psiholozi kažu da roze boja deluje umirujuće, pa zar u tom slučaju nije najbolje koristiti je u srcu vašeg doma. U zavisnosti od dubine tona roze boje, mogu se postići različiti efekti.Nežno roze, kao veoma suptilni tonovi, koji u kombinaciji sa duboko ljubičastom ili čak crnom bojom može dati zaista romantičan izgled vašem domu. Ako roze boju kombinujete sa belom ili krem, vaš dom će dobiti umirujuću atmosferu.

 

Nijanse roze boja za vaš dom

Živahnije roze nijanse se odlično slažu u kombinaciji sa Antique Cream, Wheatgrass ili Mimosa tonom. Na ovaj način dobićete gotovo kraljevski izgled. Nameštaj krem boje sa detaljima u maslinasto zelenoj ili plavoj boji daće vašoj sobi svetlost i toplinu. Ovakve hladnije sofisticirane boje su savršene skoro za svaki dom i to je prost način da unesete boju u vaš dom sa neutralnim i organskim nijansama.
Ako roze bojom želite da postignete moderniji izgled preporučuju se dublji tonovi. Duboke hladne nijanse sive boje savršeno idu uz nežno rose, kao da su stvorene jedna za drugu. Ova kombinacija sa drvenim podovima zaista daje klasu vašem domu.

Boja za zidove koju mi preporučujemo:

  • Ekstremno izdržljiva boja za zidove

ekstremno periva boja za zidove

Našu ekstremno izdržljivu boju za zidove možete pronaći na ovom linku.

Ukoliko tražite eklektički stil, roze je idealna boja. Možete je kombinovati sa ljubičastim, zelenim, sivim, pa čak i narandžastim tonovima. Dodavanjem apstraktnih portreta vaša dnevna soba će postaje unikat. Obavezno dodajte jastuke i ćebad u raznim bojama, ovo ce dati sobi kompletan izgled.
Iako nije za svačiji ukus, roze boja je zaista pomalo zaboravljena kada je u pitanju dekorisanje doma. Zato ne gubite vreme, unesite malo roze boje u vaš dom još danas. Rezultat koji dobijete oduševiće vas, a promena će biti neverovatna.

Pogledajte našu paletu boja za zidove i garantujemo da ćete pronaći nijansu roze koja odgovara vašem ukusu.