Tople nijanse boja za zidove za sve prostorije - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Tople nijanse boja za zidoveUskoro nam stize leto i mada kalendar to potvrđuje, vremenski uslovi govore potpuno drugačije. Kiše i jaki vetrovi koje smo doživeli u poslednje vreme nas teraju da ne mrdamo iz zatvorenog prostora. Najbolji način da se zaštitimo od hladnog vremena je da transformišemo naš dom tako da u svakom momentu bude ušuškan i topao, dok napolju besne letnje oluje i vetrovi . Inspiraciju ćemo lako pronaći u toplim i udobnim starim seoskim domaćinstvima, a rustični francuski seoski domovi su oduvek bili sinonim za dobar ukus.

 

 

Tople nijanse boja za zidove

Kako bi postigli upečatljive promene, hajde da počnemo od zidova. Sama pomisao na krečenje je umarajuća jer se treba odlučiti za idealnu boju zidova, predlažemo vam tamne i misteriozne nijanse boja za zidove koje će domu pružiti potrebnu dozu topline i senzualnosti. U Kruna bojama imate prelepe zamljane nijanse boja za zidove poput Elegant Brunette i Elegant Shade. Ovi tonovi su odlični za naglašavanje glavnih zidova i detalja u spavaćim sobama ili trpezarijama gde se traži prijatan ambijent. Udružite bilo koju od ovih nijansi sa nekim kremastim ili neutralnim tonom u formi prekrivača, tepiha, posteljine ili draperije i stvorićete savršen kontrast. Možete uzeti u obzir i mešavinu sveže zelene i toplog krema poput Tuscan Olive ili Elegant Mode. Sve ove nijanse možete pogledati u našoj paleti boja koja pokazuje i kako one izgledaju na zidovima.

Proizvod koji mi preporučujemo:

  • Sjajna boja za zidove

sjajna boja za zidove

Našu sjajnu boju za zidove možete pronaći i poručiti na ovom linku.

Ako se baš i ne pronalazite u previše tamnim nijansama, možda su braonkasto-sive nijanse poput Mink, Button Mushroom ili Avantgarde prava stvar za vas. Ove tople nijanse će komplementirati drvenariju i kamen u prostoru, a uz njih se savršeno slažu detalji u tamno braon ili boji čokolade. Kad smo kod detalja, trudite se da ih poređate po različitim nivoima teksture i boje da pojačate osećaj topline. Osvetljenje je još jedna važna stavka dobre atmosfere u prostoru. Prepustite se mekom, romantičnom osvetljenju koje će baciti senku i stvoriti kako luksuzni, tako i osećaj ušuškanosti u vašem domu.