Najkvalitetnije boje za krečenje i vrste boja - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Boje za krečenjeU moru proizvođača boja i lakova na našem tržištu nije lako odlučiti se kome ukazati poverenje. Svojim asortimanom koji zadovoljava potrebe i najzahtevnijih kupaca, Kruna boje, kao distributeri britanske kompanije Crown u svom programu nude sve ono što je potrebno vašim zidovima. Sve boje za krečenje su na bazi vode i akrila, sa minimalnom količinom isparenja, ekološki su potpuno prijateljski nastrojene i dozvoljavaju zidovima da dišu.

 

 

Boje za krečenje svih vrsta

Trenutno na tržištu postoji mogo vrsta boja za zidove tako da mogu da zadovolje svačije potrebe. Boje za krečenje mogu biti mat, polusjajne, sjajne, metalik, perive, ekstremno perive, antibakterijske, protiv buđi i kondenzacije. Celokupnu ponudu crown trade boja za zidove možete videti na našoj stranici boje za zidove. Ukoliko niste sigurni koje boje vama trebaju uvek se možete posavetovati sa našim stručnim zaposlenima.

Mat i sjajna boja za zidove

Mat boja za krečenje, svojim prefinjenim izgledom pruža dozu otmenosti i više klase. Kompjuterski se tonira u preko 12000 različitih nijansi i svojom prekrivnom moći od punih 17m² u jednom nanosu, potpuno opravdava i štedi uloženi novac. To je brzosušeća, neprozirna, periva emulzija na vodenoj bazi za zidove i plafone, gde se zahteva ravna boja bez refleksije. Lako se nanosi i ne zahteva angažovanje profesionalnog molera.

Sa druge strane, sjajna boja za zidove, sa dobrih 30% sjaja, ispuniće dom luksuzom i glamurom. Kompjuterski se tonira u preko 12000 različitih nijansi. Namenjena je za unutrašnje zidove i plafone i idealna je za isticanje površine i reljefnih zidnih obloga gde se zahteva sjaj. Zidovi namazani ovim proizvodom su perivi, što olakšava održavanje doma čistim.

U radnjama Kruna boje možete pronaći i mat boju za krečenje zidova, koja se nanosi samo u jednom sloju. To je proizvod koji štedi vaše vreme tako što ubrzava proces renoviranja, naročito ako treba da se prekreči iz tamne u svetlu boju i obrnuto. Boje za krečenje mogu biti i neobične, poput dekoracija na vašim zidovima. Metalik akrilna boja ili imitacija prevrnute antilop kože će vam pružiti kraljevski osećaj u vašem domu. Pažljivo odabrani tonovi britanskih dizajnera garantuju estetski balans, tako da je prakično nemoguće napraviti grešku, za koju god kombinaciju da se odlučite.

Uživajte u krečenju i renoviranju sa Kruna bojama. Živite život u boji.