Prethodni tekst
Naredni tekst

Poliuretanski lak za parketDanas je teško pronaći na tržištu kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti baš sve vaše potrebe. Od laka za parket se očekuje da se brzo suši, da nema neprijatan miris, da je fizički otporan, određenog nivoa sjaja i da dugo traje. Ovakvi zahtevi su prosto istisnuli lakove na uljanoj bazi koji su do skoro bili jedina opcija u farbarama.

Sa ponosom predstavljamo proizvod britanske kompanije Crown, koji ispunjava sve zahteve korisnika. Poliuretanski lak za parket Quick Drying Floor Varnish na bazi akrila je trajno rešenje za sve drvene gazne površine. Može se nanositi na parkete, brodske podove, ali i lamperiju, drvenariju i nameštaj. Još jedna od prednosti ovog laka za parket je ta što se veoma lako nanosi pomoću četke, valjka ili šrica. U nastavku teksta ćemo vam otkriti kako možete olakšati ovaj umarajući posao i kako ga možete završiti za jedno popodne.

Poliuretanski lak za parket i njegove prednosti

Poliuretanski lak za parket je pretežno namenjen za dekorisanje i zaštitu svih vrsta drvenih podova i ostalih drvenih površina u enterijeru, posebno onima koji su izloženi intenzivnom habanju. Poliuretan u njegovom sastavu pruža neverovatnu otpornost na habanje i garantuje da posle višegodišnje upotrebe neće izgubiti na sjaju i debljini nanetog filma. Akrilna baza omogućuje veoma brzo sušenje, a neprijatne mirise i isparenja svodi na minimum. Na dodir je suv već posle 2 časa, a sledeći sloj se nanosi 4-6 časova od nanošenja prerthodnog sloja, što ga čini pravim rekorderom, jer čitav posao može da se završi za samo jedan dan. Nakon lakiranja se može boraviti u prostoriji bez ikakvih posledica po disajne organe.

Naši proizvodi koje preporučujemo:

  • Poliuretanski sjajni lak za drvo na vodenoj baz

Poliuretanski sjajni lak za drvo - kantica od proizdođača crown trade

Naš poliuretanski sjajni lak možete pronaći na ovom linku.

Quick Drying Floor Varnish se može pronaći u dva nivoa sjaja: polusjaj i visoki sjaj. Najveća prednost je u tome što nimalo ne menja prirodnu boju drveta, ne tamni i ne žuti. Alat za nanošenje je isključivo sintetička četka, a topla voda sredstvo za pranje alata.  Ovaj proizvod se može naći u prodavnicama Kruna boje.