Šta mora da sadrži soba za bebu - Nameštaj i dekoracije - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Došlo je i to vreme kada možete da počnete da razmisljate o uredjenju sobe za bebu! U koliko na vreme počnete sa pripremama za uredjenje bebine sobe u toliko manje stresa ćete imati kasnije.

Nameštaj koji soba za bebu mora da sadrži

U daljem tekstu možete pročitati koje su neophodne stavri za sobu u kojoj će beba spavati i u kojoj ćete je kupati ili presvlačiti. Za sve stvari koje dole navodimo važi da one ne moraju biti nove ili skupe. Soba za bebu može izgledati isto tako fantastično sa polovnim nameštajem koji ste sami preuredili i ofarbali uz boje za drvo.

šta reba da srži soba za bebu

 

Ukoliko se opredelite da obnovite boje starog nameštaja pogledajte kratak snimak koji će vam pomoći da posao obavite očas posla! U video snimku imate detaljna uputsva kako treba okrečiti stari nameštaj.

Krevetac ili kolevka

U današnje vreme ima toliko izbora što se tiče krevetaca za bebe da smo sigurni da ćete naći neki koji vama odgovara. Zavisi šta volite i šta vam se čini praktičnije krevetac ili kolevka. Sigurno ste videli prelepe i veoma interesantne viseće kolevke koje zauzimaju znatno manje prostora.

soba za bebu - kolevka

Komoda za presvlačenje

Što se tiče komode bitno je da ne bude previše niska ( preporučuje se visina od 90 cm) da ne bi ste morali da se saginjete i isto tako je bitno da ima dosta prostora kao na primer fioka ili polica kako bi vam sve bilo pri ruci.

spavaća soba za bebu

Orman

Kod osnovnih stvari koje su potrebne za bebinu sobu jeste i orman u koji ćete moći da složite i okačite sve te preslatke male stvarčice.

 orman za sobu

Naši proizvodi koji preporučuemo:

  • Brzosušeća sjajna boja za drvo

Brzosušeća sjajna boja za drvo

Našu brzosušeću sjajnu boju za zidove možete pogledati i poručiti na ovom linku.

Fotelja ili stolica

Udobna fotelja ili stolica koja se ljulja će vam sigurno dobro doći i nećete se pokajati u koliko je stavite u sobu. Ovde ćete moći da uživate i da se opuštate dok na primer dojite vašu bebu. Pri ruci ove fotelje trebala bi da stoji lampa, što će vam takođe dobro doći i što je veoma praktično.

fotelja za sobu za bebu

Ovo su osnovne stvari što se tiče nameštaja koje su vam potrebne za uređenje sobe za novorođenče. U našem sledećem blogu ćemo se detaljnije pozabaviti farbanjem eventualnog nameštaja i dekoracijom dečije sobe.