Jeftina Promena Enterijera Uz Boje Za Drvo - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

promena-enterijeraNemate dovoljno novca za obnovu enterijera, a želeli biste nešto da promenite? Ništa lakše. Uz boje za drvo, svaku ideju koje se dosetite biće veoma jednostavno sprovesti u delo.

Mi Vam donosimo poneki predlog za svaku prostoriju, uz listu najaktuelnijih nijansi svake boje za drvo.

 

 

Promena enterijera doma

Kako biste osvežili prostorije vašeg doma u minimalnom trošku potrebno vam je malo kreativnosti i lako ćete uneti novu energiju u vaš dom. Čak i najmanja promena enterijera doma vam može doneti potpuno nov izgled, bilo to frbanje starog nameštaja ili krečenje zidova neke od vaših prostorija.

Ukoliko vam je ponestalo ideja šta to zapravo možete promeniti u svojoj kući, napisali smo kratak tekst sa korisnim idejama kako možete uz minimalno novca uneti osvežavajuću promenu u vaš dom.

Sredite dečju sobu za malo novca

Često je za dečju sobu potrebno tek malo kreativnosti i gotovo nikakve investicije kako bi dobila novi šarm. Ovo je istovremeno prostorija koja se najčešće redizajnira, prateći tempo kojim vaše dete raste, te vam u reparaciji i mnogo i često mogu pomoći boje za drvo.

Naš proizvod koji preporučujemo:

  • Periva boja za dečije sobe zid drvo i metal

Našu perivu boju za dećije sobe koja se može koristiti za zidove, drvo i metal, možete pronaći na ovom linku.

Ukoliko vas interesuje krečenje prostorija u kojoj mahom najviše vremena provode deca, preporučujemo vam da pročitate naš tekst na temu krečenje dečije sobe. Možda nađete rešenje koje možete primeniti na zidove vaše prostorije.

Mala promena enterijera je dizajnerska magija koju koriste pri transformaciji dečije sobe u tinejdžersku. Od dečje, sobu tinejdžera možete napraviti u samo nekoliko poteza četkom. Ormare u bebi boji, primera radi, lako ćete ofarbati uz pomoć teget i bele boje za drvo, četke i molerske trake, te napraviti simpratične mornarske pruge kao detalj ili preko čitave površine, za sobu mlađeg tinejdžera. Svoju tinejdžerku možete oduševiti izborom jarke pink u kombinaciji sa belom ili ljubičaste ukomponovane sa bledom nijansom žute boje za drvo.

Pogledajte kako možete lako koristiti boje za zidove ukoliko se još niste susreli sa njima.

Mogućnosti je bezbroj i za sobe beba, gde ćete, verovatno, koristiti pastelne boje.

I radni stolovi mogu postati površina na koju ćete naneti boje za drvo, bilo da farbate ceo sto, akcentujete samo jednu fioku u nekoj neobičnoj boji ili ploču stola dorađujete dekupažom. U istom tonu možete postaviti i ramove za slike i fotografije na zidu, i postići savršen izgled ove prostorije.

Izbor boje za drvo kuhinjskih elemenata

Kuhinja je prostorija koju je najlakše osvežiti promenom elemenata nameštaja, a svi znamo koliko oni koštaju, čak i onda kada im se menjaju samo frontovi. Zato je i ovde dobar savet koristiti boje za drvo.

Pored neprolazne crvene ili crvene u kombinaciji sa belom, Vi možete istupiti iz šablona i rešiti se za neke malo neobičnije boje za drvo, poput tamne plave, ljubičaste ili žute. Za sve klasičare tu su, pak, boje za drvo u svetlijim i tamnijim braon nijansama.

Najefikasnija boja za drvo koju možete koristiti:

  • Brzosušeća sjajna boja za drvo

Brzosušeća sjajna boja za drvo

Našu brzosušeću sjajnu boju za drvo možete pronaći na ovom linku.

Uz kuhinjske elemente, možete prefarbati i poslužavnike, daščice za sečenje i ramove za slike, a držače za začine dekorisati dekupažom, te dobiti pomalo retro šmek u ovom prostoru. Ovo je mala promena enterijera kuhinjskih delova koja če vam doneti duračiji dizajn cele kuhinje. Takođe ova promena će izbiti monotoniju iz vašeg prostora i stvoriti vam osećaj kao da ste kupili nove kuhinjske elemente.

Kako da oživite nameštaj u spavaćoj sobi

Često veliki ormar u spavaćoj sobi može delovati dosadno i nezgrapno, te ne bi bilo loše da mu dodate šare ili ga prefarbate u neku aktuelnu nijansu boje za drvo, pogotovo namenjenu ovoj prostoriji. To mogu biti pastelne ružičasta, ljubičasta ili bež, a možete se odlučiti i za svetliju nijansu drveta. Pogledajte par inspirativnih primera koje možete preneti u vaš dom.

Sa druge strane, komode mogu biti akcenat ovog prostora, a posebno lepo u svim kombinacijama izgledaju svetlije nijanse plave boje za drvo ili klasična bela.

Originalni detalji dnevnog boravka

Svoj dnevni boravak, u kojim god bojama on bio dekorisan, možete osvežiti i uz pomoć samo jednog akcenta, a mi ovoga puta predlažemo da to bude stočić za kafu repariran uz pomoć neke jarke boje za drvo. Isto možete izvesti čak i ako samo jednu nogu stola ofarbate u neku upečatljivu nijansu, što će čitavoj prostoriji pružiti i moderan i neobičan izgled.

Ako tragate za drugim mogućnostima akcentovanja, možete se okrenuti farbanju samo jedne police, fioke ili pak jednih vrata ormara u neku nijansu jarke boje za drvo, ali imajte na umu da u tom slučaju ostatak nameštaja mora biti jednobojan, za koji god ton da se odlučite.