Prethodni tekst
Naredni tekst

botanička paletaOvo je predivna paleta tonova, jednostavno zbog pravog bljeska boje na najneverovatnijim mestima – istinski vizuelni sukob sveta prirode i veštačkog. Botanička paleta boja se zasniva na svim bojama inspirisane prirodom u bilo kom tonu. Paleta je postala favorizovana sa strane ljubitelja prirode.

Naglašeni, udarni zid je pravi domaćin ovim tonovima, bilo da se nalazi u enterijeru ili eksterijeru. Barrier Reef će ići fenomenalno na glavni zid u dvorištu, dok će Cuban Heat uneti pravu dramu unutar vašeg doma. Možete razmišljati i o farbanju čiste drvenarije u vašem domu sa Green lazurom, što će joj dati poseban šmek. Farbanje stare drvenarije u ovim bojama takođe može biti kreativno rešenje da iskoristite neštaj koji ne služi ničemu a zauzima vam prostor u kući. Podelili smo par saveta za farbanje stare drvenarije u našem tekstu ponovna upotreba starog nameštaja, možda pronađete savete koji će vam olakšati proces oživljavanja starog nameštaja.

Botanička paleta unutar vašeg doma

Tu je dosta opcija za unutrašnjost vašeg doma. Blue Mid, iz Kruna boje široke palete tonova i proizvoda, je predivna opuštajuća nota lavande, koja oslobađa sofisticiranost. Savršen je za stvaranje mirnog utočišta u prometnoj kući, kako u spavaćoj, tako i dnevnoj sobi.

Naša boja za zidove koju preporučujemo:

  • Ekstremno izdržljiva boja za zidove

ekstremno izdrživa boja za zidove

Našu ekstremno izdržljivu boju za zidove možete pronaći i poručiti na ovom linku.

 

Totalni opozit ovome je Cuban Heat, koji će uneti spokoj i dramu istovremeno u kontrastu sa sivim i nijansama čelika. Ove animirane nijanse leže uz svoje antiteze Whisper of Soft Khaki i Smoky Mist. Njihovo pozicioniranje pored nemirnijih opozita ističe privlačan i smirujući efekat tih blagih i prirodnih nijansi, pa će naći svoje mesto u hodnicima, kupatilima i spavaćim sobama. Kao i uvek, odabir boje je stvar ličnog izbora, tako da dobro proverite da li ste izabrali tonove po svome ukusu. Sve je u balansu, pa se potrudite da odabrana nijansa ocrtava vašu ličnost u individualnost. Botanička paleta je opširna, naveli smo vam samo par nijansi koje vas mogu inspirisati, sve nijanse možete pogledati u našoj paleti boja sa preko 100 nijansi.