Osveženje doma pomoću fasadnih boja - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Osveženje doma pomoću fasadnih bojaRazmišljalite na koji način možete postići osvežavanje doma ali niste sigurni na koji način to možete postići? Tu smo mi da vam pomognemo. Čak i ako niste spremni da odvojite velike sume novca vi i dalje možete doneti vašem domu novu energiju.

 

 

 

Osveženje doma pomoću fasadnih boja

Za početak možete krenuti od vaših zidova, promena nijanse boje zidova može doneti drastične promene na vaš dom. Ukoliko su vam trenutne boje monotone posvetitie se odabiru tona boje za zidove, odaberite vedrije i veselije nijanse koje će vašem domu doprinetu toplu energiju. Ukoliko niste sigurni za nijansu koja bi vam odgovara neutralne boje fasade su uvek rešenje koje ne može pogrešiti.

Birajte ton u skladu sa veličinom vaše kuće ili zgrade i njenim aspektom. Svetli tonovi će je učiniti većom, a tamnije, tople boje mogu vizuelno umanjiti njenu veličinu. Osunčane fasade mogu nositi hladnije nijanse, dok domovi okrenuti ka severu traže toplije tonove. Zdanja u komšiluku takođe mogu uticati na odabir boje. Izolovane kuće možete ofarbati u jake, naglašene tonove, ali udvojene zgrade i kuće moraju da upotpunjuju jedna drugu, čineći celinu.

Bela, bež ili bilo koja nijansa krem boje su uvek poželjne ulivaju vam sigurnost i lako se uklapaju sa vratima,prozorima i ostalom stolarijom. Ako se ne plašite rizika i želite da se ističete od ostatka komšiluka oprobajte se sa  tamnijom i svetlijom nijansom narandžaste, pa čak i tamnija nijansa zelene možete doći u obzir kao rešenje. Zvuči pomalo previše ali ove boje će vam sigurno pomoći da unesete novu energiju u vaš dom.

Naša boja za zidove koju preporučujemo:

  • Ekstremno izdržljiva fasadna boja

Ekstremno izdržljiva fasadna boja za zidove u kantici

Našu ekstremno izdržljivu fasadnu boju možete pronaći na ovom linku.

Prvi utisak koji vaš dom ostavlja na goste je boja i izgled vaše fasade, tako da najbolje osveženje doma je pomoću fasada. Pogledajet našu paletu boja sa preko 100 nijansi boja za zidove, odaberite pravu nijansu za vašu fasadu i bacite se na posao.

Sandtex fasadne boje

Sandtex fasadni program predstavlja kompletno rešenje za spoljašnjost vašeg doma. Sa namenskim proizvodima za svaku fazu renoviranja, od preparata za pripremu i podlogu, do završnih slojeva i zaštita, zagarantovan je kvalitetan finiš, kao i zaštita od svih vremenskih faktora. Svi Sandtex proizvodi su tako dizajnirani da budu čvrsti, izdržljivi i dugotrajni, naročito u uslovima sve nestabilnijih klimatskih faktora.

Sandtex proizvodi stižu sa dugotrajnom garancijom, koja pruža sigurnost i poverenje u kvalitet i trajnost obavljenog posla. 15 godina (važi u Britaniji) je period u kom boja garantovano neće ispucati ili promeniti ton.

Ultra glatka ravna fasadna boja je pogodna za većinu fasada i brzo pokriva velike ravne površine. Fasadna boja sa strukturom je idealna za prekrivanje sitnih nesavršenosti i pukotinica.

Naša fasadna boja za zidove:

fasadne boje za zidove

Naše fasadne boje za zidove možete pronaći na ovom linku.

Za savršenu završnicu potrebni su vam izuzetni proizvodi. Izborom Sandtex proizvoda možete biti sigurni u vrhunski rezultat.