Prethodni tekst

Tmurni i kišoviti početak proleća, posle duge i hladne zime nas je naterao da se zamislimo koliko je sunčan dan bitan za naše raspoloženje. Nedostatak sunca nas inspiriše da ga na veštački način uvedemo u naše domove farbajući njihovu unutrašnjost ili spoljašnjost jasnim, malo jačim tonovima. Nema ništa lepše od toga da pri dolasku kući ugledate ulazna vrata u punom sjaju, koja vas izdvajaju od komšija. U nastavku ovog teksta ćemo vam odati tajnu koje su to boje za ulazna vrata koje će vasem domu dodeliti unikatnu energiju.

 

Podloga za farbanje ulaznih vrata

Farbanje ulaznih vrata ne mora da bude previše zamoran i dugotrajan proces. U Kruna bojama ima dosta proizvoda koji će vam olakšati i ubrzati ovaj posao. Grip extreme je brzosušeća podloga, koja ima izuzetnu moć prijanjanja na razne glatke površine: staklo, keramiku, PVC, plastiku i lakirane površine kao što je slučaj sa već farbanim ulaznim vratima. Sve što treba da uradite je da vrata dobro operete deterdžentom i tako odstranite prljavštinu paučinu i prašinu.

Naši proizvodi koje preporučujemo:

  • Podloga za staklo keramiku plastiku

brzosušeća podloga za staklo, keramiku i plastiku od proizvođača crown trade

Našu podlogu možete naručiti na ovom linku.

Kada se dobro osuše nanesite Grip extreme, a on će pomoći farbi da se veže na najbolji mogući način. Ako se boja ljuspa na nekim mestima moraćete malo prešmirglti nekom finijom šmirglom.
Nakon pripreme treba samo da odlučite kojim proizvodom ćete finiširati vaša vrata.

Idealne nijanse boje za ulazna vrata

Kruna boje nude Crown visokokvalitenu završnu uljanu farbu Full gloss, koja stiže u visokom sjaju. Široki spektar tonova dobijenih putem kompjutera zadovoljiće i najprobirljivije. Ako želite da ubrzate stvar koristite Solo gloss, farbu visokog sjaja koja se nanosi u samo jednom sloju. Ukoliko se odlučite da želite istaknuta ulazna vrata, Scooter red ili Oxford Blue vas neće izneveriti, ove boje za ulazna vrata će ih učiniti primetljivjim i doneti vašem domu unikatan izgled. Ostatak drvenarije ofarbajte u Solo gloss – Pure Brilliant White (blještavo bela) i osvežite cigle Sandtex akrilnom fasadnom bojom. Za kraj ispolirajte ručke i kvake ili ih jednostavno zamenite. Sve ove nijanse možete videti u našoj paleti boja, i takođe možete videti kako one stoje na površini.

  • Sjajna boja za metal

sjajna boja za metal

Sjajnu boju za metal možete pronaći i poručiti na ovom linku.

  • Brzosušeća sjajna boja za drvo

Brzosušeća sjajna boja za drvo

Našu brzosušeću sjajnu boju za drvo možete poručiti na ovom linku.

Ako je renoviranje ulaznih vrata trenutno za vas nemoguća misija, možete razmišljati o postavljanju saksija biljki sa šarenim cvetovima. U poslednje vreme su popularne viseće korpe, jer se lako postavljaju i održavaju. Nove biljke će u svakom slučaju potpuno promeniti izgled vašeg fronta, posebno ako su posađene u raznobojne saksije.