Prethodni tekst
Naredni tekst

Boho stil enterijera je postao vrlo popularan u poslednjih nekoliko godina, a karakteriše ga mešavina različitih stilova i uticaja. To je stil koji se zasniva na slobodi izražavanja, odvažnim kombinacijama, i naglašavanju prirodnih elemenata.
Zanimljivo je da se izraz “boho” u stvari odnosi na “bohemian” što se odnosi na umetnike, pisce i ostale kreativce koji su u 19. veku živeli u siromaštvu u Parizu, ali su se odlikovali umetničkim duhom, nekonvencionalnošću i nezavisnošću.

Boho stil enterijera danas obuhvata upotrebu boja za zidove poput crvene, zelene, plave, ljubičaste i narandžaste, kao i tekstura i dezena poput krzna, mreže i kvadrata.
Boho stil enterijera možete da primenite i u kupatilo, sa našom bojom za zidove protiv buđi koju koristimo za prostorije sa velikom vlažnošću vazduha!

Ideje za uređenje boho stila mogu biti upotreba tepiha i jastuka sa etničkim motivima, akcentnih zidova sa tapetama u vintage stilu, upotreba suvog cveća i različitih biljaka u velikim saksijama, kao i kombinacija modernog nameštaja sa starim i antiknim komadima. Dajemo vam savete kako da preuredite stari nameštaj u nešto novo što bi moglo da vam promeni prostor u Boho stil!

Boje za zidove koje se uklapaju uz boho stil mogu biti tamne, poput tamnozelene, tamnoplave i tamnosmeđe, ali se mogu koristiti i svetlije boje poput krem, bele ili sive koje se mogu kombinovati sa jarkim bojama u dekoru. Donosimo vam briljantno belu boju za zidove!

Boho stil enterijera je savršen za one koji žele da svoj dom učine jedinstvenim i da izraze svoju kreativnost na nekonvencionalan način. Ovaj stil podstiče slobodu izražavanja i nekonvencionalnost, pa se mogu kombinovati različiti elementi kako bi se stvorio autentičan i šarmantan prostor.

Boho stil enterijera karakteriše i kombinacija različitih boja za zidove u jednoj prostoriji. Takođe, ovaj stil podstiče upotrebu jarkih i bogatih boja, koje mogu dodati toplinu i karakter prostoru. Kombinacija različitih boja na zidovima može stvoriti dinamičan i privlačan izgled, a ako niste sigurni koje boje birati, možete se osloniti na prirodne elemente poput cveća, listova i zemlje za inspiraciju, kao i na našu paletu boja za zidove! Takođe, važno je napomenuti da je u boho stilu važno održati ravnotežu i ne preterivati sa korišćenjem boja, kako bi se stvorio harmoničan i ugodan prostor za boravak.