Prethodni tekst
Naredni tekst

Perive boje za zidove su pravi izbor za one koji traže trajnu i lako održivu boju za svoj prostor. Ove boje su formulisane tako da se lako čiste bez oštećenja ili bleđenja boje, što ih čini idealnim za bilo koji prostor u kojem se očekuje puno prometa, poput hodnika, dnevnih soba, kuhinja i kupatila.

Postoje različite vrste perivih boja za zidove, a mi vam nudimo CLEAN EXTREME perivu boju za zidove na bazi akrila. Ekstremno izdržljiva boja za zidove je 100% otporna na fleke i mrlje u odnosu na sve ostale konvencionalne mat emulzije. Zid će uvek biti kao tek okrečen i mat finiš će uvek ostati isti.
Kada odaberete perivu boju za zidove, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Pre svega, potrebno je uzeti u obzir vrstu prostora koji se boji i koliko je prometan. Takođe treba uzeti u obzir bilo kakve posebne zahteve poput otpornosti na vlagu ili plesan.

Clean extreme protiv buđi je idealan izbor za prostorije u kojima treba da se spreči razvoj buđi i plesni na površini zida. Ove boje su idealne za korišćenje u vlažnim prostorijama i u onim gde se očekuje velika vlažnost poput kupatila, kuhinja i podruma.
Perive boje za zidove mogu biti nešto skuplje od standardnih boja za zidove, ali se dugoročno isplati. Osim toga, perive boje za zidove su lakše za održavanje, što znači da će vam uštedeti vreme i novac u budućnosti. Takođe, često se koriste u bolnicama, vrtićima, hotelima i drugim javnim prostorima gde se zahteva izuzetno čisto okruženje, a oštećenja i mrlje na zidovima su očekivane pojave.
Konačno, ako se odlučite za perivu boju za zidove, važno je pažljivo odabrati boju i finiš koji najbolje odgovara vašem prostoru i stilu uređenja enterijera. Sa velikim izborom boja i finiša, perive boje za zidove pružaju vam mnogo mogućnosti za stvaranje prostora koji odražava vaš karakter i estetiku. Kruna boje će vam sa zadovoljstvom pomoći u odabiru pravih nijansi za vaš dom!