Prethodni tekst
Naredni tekst

Prolećne nijanse boja za fasaduProleće se raširilo po celoj zemlji i jutra su sve svetlija i sunčanija, a dan sve duže traje. Pravo je vreme da se posvetimo sređivanju dvorišta i sitnijim popravkama oko kuće. Više ne možemo da krijemo dotrajalu i ispucalu boju na fasadi ili ogradi. Odaberite prolećne nijanse boja po vašem ukusu i polako se bacite na posao.

Najbolji savet je da radite jedan po jedan posao, odnosno kad završite jedan posao, pređite na drugi. Napravite spisak svega što treba da se uradi i nabavite odgovarajući alat.

 

Prolećne nijanse boja za fasadu

Možda je najbolje da krenete od onoga što svako vidi – spoljašnjost kuće – fasada. Ništa neće dočarati vašu ljubav prema svome domu kao novi sloj farbe. Sandtex fasadne boje iz Kruna boja dolazi u mnogo kombinacija različitih boja, koje stvaraju pravi štit od nepovoljnih vremenskih uticaja. Dovoljno je reći da pružaju 15 godina garantovane zaštite, a u tom periodu može samo da vam dosadi nijansa.

Ne zaboravite da su zidovi dvorišta podjednako bitni kad se sređuje spoljašnjost vašeg doma. Sandtex nudi bogatu paletu tonova, a pojedini tonovi poput okera, jarko crvene ili trava zelene će doneti dodir leta na otvorenom prostoru, bez obzira na vremenske uslove. Što se tiče metalne ili drvene ograde široki opseg različitih nijansi. Sjajne uljane boje za drvo i metal iz Kruna boja će vam zbog svog kvaliteta i dugotrajnosti produžiti period renoviranja na minimum 10 godina. Isti proizvod možete koristiti i za obnovu starih baštenskih garnitura ili oronule dečije ljuljaške, tobogana.

Kakav god plan napravili i za šta god se odlučili konsultujte naše stručnjake u Kruna bojama za odabir pravih proizvoda za pripremu i finiširanje. Priprema i nanošenje adekvatne podloge je 50% posla i ako to uradite kako treba sama boja će vam trajati mnogo duže, a samim tim i vaš dom će dugi niz godina izgledati kao nov i spolja i iznutra.