Novi pravac - Unikatna paleta boja za svačiji dom - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Novi pravac paleta bojaUkoliko težite ka jedinstvenom izgledu vašem doma onda imamo idelanu paletu za vas. Novi pravac je paleta boja ispunjena kontradiktornim kombinacijama prirodnog sa veštačkim, odnosno organskog sa industrijskim, idealna za pružanje potpuno novog dizajnerskog pečata u domu, ali i na javnim mestima.

Nadahnuće osamdesetim godinama prošlog veka je donelo drečave nijanse, u mešavini sa svetom prirodnog, što pruža kreativnu kombinaciju naglašenih, ali uravnoteženih boja i tekstura. Neutralni tonovi i neonske nijanse vragolasto stoje jedni uz druge i to izgleda kao najnormalnija stvar.

 

 

Novi pravac paleta boja

Postoji čitav niz tonova u ovoj paleti koji su potpuno prihvatljivi za većinu stanova i kuća. Ova paleta boja slavi klasični stil enterijera doma, dok naginje ka budućnosti i hrli ka njoj. Ovu paletu možete primeniti na većini prosotorija vašeg doma.

Na primer, roze nijanse na ogradi će potpuno oživeti vašu zelenu baštu, dok će jači pink tonovi poput Cheeky Wink, makar kao naglašen jedan zid uneti potpunu radost unutar vašeg doma. Prigušeni tonovi su vraćeni u život u ovoj paleti preko kontrasta i nijansi kao što su Wheatgrass ili Soft Steel. Sve naše boje za enterijer i eksterijer možete videti na našoj stranici boje za zidove gde ih možete i poručiti online.

Boja je vrlo lični izbor i sve je u individualnosti i kreativi. To je veoma bitno da zapamtite prilikom renoviranja bilo unutrašnjosti ili spoljašnjosti vašeg malog carstva.