Najbolje kombinacije boja za zidove za 2021. godinu - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Možda koristite ove zimske dane da planirate ili maštate o tome kako bi ste, dolaskom proleća, želeli da promenite nešto u vašem životnom prostoru. Najjeftiniji i najjednostavniji način je menjanje boja vaših zidova. Sa malo boje za zidove možete postići neverovatne promene u vašem domu. Spremili smo vam najbolje kombinacije boja za zidove koje će biti popularne u 2019. godini, budite prvi koji ćete dekorisati dom bojama koje će tek biti u trendu.

Najbolje kombinacije boja za zidove koje će dominirati ove godine

Inspiracije ima na pretek, ali često se desi da ono što vidimo na slici nije baš tako kako smo mi zamislili da će izgledati. Nadamo se da će vam sledeći saveti pomoći pri odabiru nijansi ili vas možda čak inspirisati da probate nešto novo. Dozvolite da vas inspirišemo!

Lila i Ljubičasta, elegancija za svaku prostoriju.

Ako ste u potrazi za elegancjom onda su definitivno za vas najbolje kombinacije boja za zidove lila i ljubičasta. Nijanse koje variraju od lila do tamno ljubičaste su definitivno jedne od glavnih kombinacija kada su u pitanju boje za zidove. Savršeno idu uz drvene podove ili nameštaj i savršeno se slažu sa sivim tonovima. Svi uglavnom znamo da ljubičasta boja deluje umirujuće i da smanjuje stres. Nema razloga da ne razmotrimo ovu kombinaciju boja za zidove.

najbolje kombinacije boja za zidove za 2019 godnu - ljubicasta i roza

Pastelna kombinacija, zelena i siva

Pastelne nijanse, a pogotovo zelena u kombinaciji sa svetlom sivom je sigurno pun pogodak, deluje zaista kao da ste doneli malo prirode u vas dom.

 

Uvek u trendu bela boja za zidove

Bela boja je uvek u trendu, dom okrečen u belu boju daje jasnoću, smirenost i preglednost, često se plašimo da će prostorija okrečena u belu boju delovati i suviše sterilno, ali ovo apsolutno ne mora da bude slučaj! Sve zavisi od drugih boja koje kombinujete sa belom bojom za zidove kao i od vrste ostalih materijala u vašem domu, u koliko volite belu boju i u koliko vam prija, a plašite se da ne deluje previše sterilno, dovoljno je da u prostor dodate, prostirke, jastuke i razne druge asesoare koji će ublažiti jačinu bele boje. Kod nas možete naći ne samo čisto belu već razne nijanse belih boja za zidove. Sve nijanse bele boje za zidove možete videti na našoj stranici boje za zidove gde ih možete poručiti i online.

Naša preporuka za istinski bele zidove:
  • Brilijantno bela boja za zidove

brilijatno bela boja za zidove

Našu briliantno belu boju možete pronaći na ovom linku.

 

Svetlo siva, neutralna boja koja se može kombinovati sa svim drugim nijansama

U koliko koristite pravo osvetljenje ova boja moze delovati čak i toplo i ako spada u hladnije tonove. Prelepa neutralna nijansa koja se veoma lako da kombinovati sa skoro svim drugim nijansama, ali i sa raznim dekorativnim stilovima. Kao i kod bele boje u koliko ne zelite da prostor izgleda hladno, drveni namestaj, priguseno svetlo i na primer sveće, daće ovoj boji svu potrebnu toplinu.

 

Topla elegancija sa roze bojom

Da! Roze boja se vraća na velika vrata, ne toliko bebi roze, koliko prljavo roza ili pastelno roza koja u sebi ima par kapi sive ili braon, a ne ona u kojoj preovladava crvena. Kazu da će za 2019. godinu koralno roze boja biti veliki hit, ali tome ćemo posvetiti posebnu pažnju u jednom od naših sledećih blogova.

najbolje kombinacije moje zba zidove za 2019. godnu - roze boja za zidove

Da ne bi ste dobili efekat dečije sobe kombinujte roze boju sa braon i sivim tonovima kao i sa drvenim nameštajem ili asesoarima. A ako zelite da dekoriste dečiju sobu, pročitajte naš blog i saznajte koje su to idealne nijanse za dekorisanje dečije prostorije.

Maslinasto zelena

Maslinasto zelena boja je već duže vreme u trendu i dosta je bila korišćena u kuhinjama, ali ispostavilo se da daje prelep i neverovatan efekat kako u kuhinji tako i u svim ostalim prostorijama u kući. U kombinaciji sa nežno svetlim nijansama u vaš dom unosite boju prirode i sunca!

Veselo žuta boja

Da započnete godinu sa osećajem optimizma možemo se odlučiti za neku skroz drugu boju, koja je u poslednje vreme po malo zaboravljena, a to je žuta! Od oker žute do najsvetlije, pa čak i do najdrečavije, zašto ne bi smo pustili sunce tokom cele godine u naš dom tj. enterijer!

Tamno siva, to je ta dugo tražena nijansa

Ova boja će dugo biti popularna i sve će biti popularnija, kada je jednom probate i vidite efekat na zidu, zaljubićete se u ovu nesvakidašnju, ali izuzetnu boju. U koliko imate dovoljno dnevnog svetla u prostoru i u koliko prostorija nije i suviše mala, ova boja za zidove će vam se sigurno svideti, mozete je kombinovati sa belom ili svetlo sivim nijansama, nećete pogrešiti.

najbolje kombinacije moje zba zidove za 2019. godnu

 

Duboko tamno plava boja

Duboko tamno plava kao dubine mora i okeana je prelepa nijansa koja vašem domu zaista daje poseban šarm. Misteriozna i luksuzna nijansa kojom ćete staviti vaš licni pečat na vaš dom…Isto važi kao i za tamno sivu boju za zidove u koliko je prostorija mala bez dovoljno dnevne svetlosti, ubacite ovu boju u vaš dom, ali kroz asesoare, ili kroz možda neku staru komodu koju ćete osvežiti i pretvoriti u nešto magično.

najbolje kombinacije moje zba zidove za 2019. godnu

 

Najbolje kombinacije boja za zidove koje će dominirati u 2019. su pred vama, odaberite nijansu i bacite se na posao. Budite prvi koji ćete imati orginalan i fascinantan enterijer u vašem domu.