Letnja Kolekcija Boja za Vaš Enterijer i Eksterijer - Kruna Boje
Prethodni tekst
Naredni tekst

Letnja kolekcija bojaLeto je sezona koja je nama u Kruna bojama posebno zanimljiva, pa ćemo se potruditi da vam pokažemo kako da primenite neke od kombinacija boja za enterijer i eksterijer.

Letnja kolekcija boja za zidove se zasniva na bojama koje su inspirisane prirodom. Ove boje često asociraju na lepe uspomene sa odmora, nekog putovanja i davaju vašem domu posebnu pozitivnu energiju. Ovu kolekciju boja možete primeniti na apsolutno bilo kom delu vašeg doma.

 

Letnja kolekcija boja za vaš dom

Potrudili smo se da evociramo uspomene sa odmora miksujući srebrno prelamanje sjajne morske površine, plavetnila letnjeg neba i peščane žute. Beskrajna lepota mora je naglašena tonovima srebra i akvamarina, dok žute i pink varijacije pružaju prefinjenost. Pogledajte ove nijanse boja na našoj stranici paleta boja za zidove gde takođe možete videti kako one izgledaju kad se nanesu na zidove.

Ova paleta posebno dobro leži moderno uređenom domu. Kombinacija mekih tonova i rezonantnih detalja stvara veoma savremen izgled koji pojačava osećaj oštrih uglova u prostoru. Svežina i čistoća enterijera, kao i osećaj prostranosti se osećaju na svakom koraku. Nijanse marinsko plave, poput Stepping Stone i Secret Garden pružaju umirujući osećaj unutar doma, dok Deep Ivy i Aqua Fizz vas vode u avanturu i zabavu u eksterijeru.