Dekorativna boja za zidove – antilop koža

Elegantna dekorativna boja za zidove, inspirisana najnovijim trendovima iz Njujorka, Pariza i Milana, koja daje zidu izgled brušenog antilopa – prevrnute kože. Dekorativna boja za zidove je na bazi vode, ne zahteva posebnu pripremu površine i lako se nanosi. Jedinstvenog i suptilnog finiša, koristi se za isticanje stubova, zidova ili plafona. Sa ovim proizvodom u sivoj nijansi lako ćete dobiti efekat trenutno modernog betonskog izgleda.

Alat:

Četka

Prekrivna moć:

2.5l pokriva 20m².

Vreme sušenja:

Suvo na dodir nakon 2h, drugi premaz posle 4h.

Radna temperatura:

Minimum 10°C.

Pakovanja:

2.5l

Pogledajte šta kažu stručnjaci o ovoj boji za zidove

Suede – Boja koja daje izgled brušene kože na delu

Dekorativna Boja Za Zidove Inspiracija Kruna Boje 0001
Dekorativna Boja Za Zidove Inspiracija Kruna Boje 0002
Dekorativna Boja Za Zidove Inspiracija Kruna Boje 0003
Dekorativna Boja Za Zidove Inspiracija Kruna Boje 0004
Tehničke karakteristike i način primene – Klikni za više detalja

Tekstura koja daje vašim zidovima izgled brušenog antilopa. Lak za primenu, nasumičnim potezima daje najbolji efekat. Savršen za upadljive (naglašene) zidove.

DOSTUPNOST

Paleta boja

12 boja antilopa, riđa, čokolada, slonova kost, krem, bela, boja krede, zlatna, šljiva, ten, žalfija zelena i bledo plave boje.

Pakovanja

125ml i 2.5 litra.

KARAKTERISTIKE

Vreme sušenja

Pod normalnim uslovima suvo na dodir za 2h, drugi sloj nakon 4h. Potrebna odgovarajuća ventilacija za vreme sušenja.

Završnica

Mat

Jedinjenje

Boja: Titanium dioksid.

Veza: Vinil Acetat kopolimer.

Razređivač: Voda.

Pokrivna moć

8 m² po litri na glatkim površinama.

Debljina mokrog sloja

125 mikrometar na 8m²po litri.

Debljina suvog sloja

39.49 mikrometra na 8m² po litri.

Zapremina suve materije

31.6% u beloj, ostale boje će varirati.

Temperatura paljenja

Nezapaljivo.

Sadržaj VOC

EU granica za ovaj proizvod je (cat.A/a): 75g/l (2007)/30g/l (2010). Ovaj proizvod sadrzi max 2.9g/l VOC.

Ograničenja

Za unutrašnju upotrebu. Ne nanositi ukoliko temperatura padne ispod 10°C i prosečna vlažnost vazduha iznad 80% tokom nanošenja ili perioda sušenja.

PRIPREMA

Nove površine

Sve površine moraju da budu čiste, suve i oslobođene svega što može da naudi nanošenju materijala. Trošne, uglačane gipsane ili tvrde povrsine treba pripremiti Crown Trade Alkali Resisting Sealer. Supljikave površine treba pokriti sa Crown Breatheasy® Matt Emulsion razredjenim sa 40% čiste vode.

Prethodno dekorisane površine

Sve površine moraju da budu čiste, suve i oslobođene svega što može da naudi spajanju materijala koji se nanosi kao sto su prašina, masnoće… Ukloniti farbu u lošem stanju. Ošmirglati ostatke prethodne farbe. Ukloniti nečistoće. Organsko rastinje mora biti uklonjeno i povšina tretirana sa CT Fungicidal Solution. Sve rupe i naprsline popuniti odgovarajućim filerom. Zakrpiti sva gola i filerom popunjena područija sa Crown Stain Block Primer. Preostalu boju oprati toplom vodom i tečnim deterdžentom, redovno menjajući vodu. Sve sjajne i polusjajne površine istrljati mokrom krpom. Sve ostatke oprati čistom vodom. Osušiti. Ukoliko se i posle čišćena pojave mrlje i nečistoće naneti sloj Crown Stain Block Primera. Prethodno pripremljene površine preći jednim slojem Crown Matt Emulsion Breatheasy®.

PREMAZI

Potrebno je naneti dva sloja.

NANOŠENJE

Dobro promešajte pre upotrebe. Primena pomoću kvalitetne 3-4’’ četke za bojenje. Nanesite slobodno, koristeći nasumične i u više pravaca poteze, u cilju postizanja teksture koja je imitacija antilopa. Ne prelaziti preporučene stope širenja, jer to može dovesti do nezadovoljavajuće/neujednačene završnice. Dozvoli najmanje 4 sata sušenja pre nanošenja drugog sloja.

NAPOMENA

Agregatne čestice će se pojaviti kao druga boja u pozadini.

ČIŠĆENJE

Preostali materijal vratiti u kanticu. Odmah očistiti vodom.

ZDRAVLJE I MERE BEZBEDNOSTI

Prema uputstvima i informacijama na pakovanju. Posebno obratiti pažnju na površine krečene pre 1960. jer mogu da sadrže opasne materije. Za sve ostale informacije kontaktirati Kruna boje doo. Podaci o bezbednosti za ovaj i sve ostale prozvode možete naći na našoj web adresi, besplatno. Držati na suvim mestima van domašaja dece i životinja. Pakovanje treba držati zatvoreno tokom skladištenja. Ne prosipati u vodovode, odvode ili septičke jame.

OPŠTE INFORMACIJE

Pod normalnim vremenskim uslovima ovaj proizvod će ostati upotrebljiv do 2 godine ukoliko se pravilno čuva i ne otvara. Preuzete su sve mere da se sve neophodne informacije nađu u Tehničkom listu. Kruna boje doo ne može da garantuje rezulate jer nema kontrolu pod kojim je uslovima proizvod nanet.

Pre korišćena ovog proizvoda postarajte se da imate poslednje informacije. Za pomoć ili više informacije kontaktirajte nas na telefone:

Tel: 011 328 66 68

Tel/Fax: 011 328 66 42

e-mail: office@krunaboje.rs

website: www.krunaboje.rs

website: www.bojezazidove.com

Kruna boje doo, Karađorđeva 49, 11000 Beograd.

Ove informacije su validne od oktobra 2011.