Magnetna Boja za Zidove na Vodenoj Bazi- Kruna Boje

Magnetna boja za zidove

Sa The Magnetic Company magnetnim i white board bojama naši klijenti mogu sami po svom ukusu kreirati i omisliti prostor. Magnetne i White Board boje se koriste između ostalog za :
Čekaonice,kancelarije, ordinacije svih vrsta, kantine, prodavnice, table na kojim se nalaze informacije svih vrsta…kačenje fotografija, podsetnik, vrtići, škole, učionice, igraonice…
White board i Magnetna boja za zidove vam pružaju mogućnost mogućnost prezentovanja raznih informacija na veoma pregledan i atraktivan, praktičan način. Bilo da je u pitanju kancelarija, magacinski prostor, radne prostorije, konferencijske sale ili kod vas kući…
Preko naših magnetnih boja za zidove možete okrečiti zid u vama željenu nijansu ( svetlu) , niste ograničeni samo jednim tonom.

Savet: Koristite jake magnete, sto jači magnet to je bolje.
Magnetna boja za zidove je boja na bazi vode koja sadrži opiljke metala koji privlače druge materijale sa magnetnim svojstvom.
The Magnetic Paint Extra Strong

The Magnetic Comapny Extra Strong Magnetna boja za zidove je najjača magnetna boja na tržištu. Ova formula sadrži 20% više metalnih opiljaka nego druge boje na tržištu. Sa ovom bojom je potrebno manje slojeva da bi se postigla željena jačina magneta. Ova boja je takođe idalna kao podloga ispod White Board Boje, to je ukolko želite zid po kojim ćete moći da pišete sa markerom , ali i da isti koristite kao magnetnu površinu.
Tajna je:
Tajna je u samoj boji. Magnetna boja za zidove je gotova, bez olovna, akrilna boja na vodenoj bazi.

Dostupna je u pakovanjima od: 0,5L , 1L, 2L i 5L
Preko ove boje možete okrečiti zid bilo kojom bojom svetle nijanse na vodenoj bazi.
Takodje se može koristiti ispod tapeta.
Boja se nanosi jednosatvno sa mohair valjkom, koji se lako može oprati vodom posle korišćenja.
Prednosti magnetne boje:
Velika ušteda više vam neće biti potrebne skupe White Board table na kojima često nema dovoljno prostora…zaboravite na lepljive trake, spajalice, eksere…ostatke od lepka..

Magnetna boja za zidove se mora jako dobro promešati. Ne sme se razredjivati! Za najbolji rezultat magnetnu boju mazati na glatke površine.
Površina koju želite da ofarbate mora biti dobro pripremljena, kao i za sve ostale boje. U koliko je površina hrapava ili veoma porozna željeni rezultat će izostati.
Drvena vrata naprimer takodje možete mazati magnetnom bojom, ali uvek pre nanošenja na drvo prvo nanesite podlogu. Najbolje rezultate ćete postići u koliko boju budete nanosili mohair valjkom. Ne može se nanositi sprejom. Vreme sušenja : Između ruku sačekajte minimum 3-4 sata. 1 L boje pokriva od 2 do 2,5 m2. Efekat magnetne boje zavisi od broja nanetih slojeva.

Alat:

Valjak mohair

Prekrivna moć:

1L pokriva 2 do 2,5 m2

Vreme sušenja:

Minimum 4 sata izmedju 2 ruke

Radna temperatura:

Minimum 8°C.

Pakovanja:

0.5l 1l, 2l, 5l.

magnetna boja za zidove  siva magnetna boja za zidove

 

Pre korišćena ovog proizvoda postarajte se da imate poslednje informacije. Za pomoć ili više informacije kontaktirajte nas na telefone:

Tel: 011 328 66 68

Tel/Fax: 011 328 66 42

e-mail: office@krunaboje.rs

website: www.krunaboje.rs

website: www.bojezazidove.com

Kruna boje doo, Karađorđeva 49, 11000 Beograd.

Ove informacije su validne od oktobra 2011.