• BEOGRAD
  • Karađorđeva 49
  • Tel. 00381 11 32 86 668
  • NOVI SAD
  • Ćirpanova 24
  • Tel. 00381 21 54 78 06

 

Katalog proizvoda - brošure

Boje su naša strast, a vaše zadovoljstvo naša obaveza. Minimalizam i staromodan način toniranja daleka je prošlost, vreme je da ponovo otkrijemo boje.

Za izuzetan odabir tona

Izuzetan odabir tona

Crown Trade Colour Collection je ton karta koja nudi raspon od 1080 tonova, organizovanih u 8 grupa, za lakše snalaženje i odabir. Pored toga, naš kompjuterski mešač će napraviti bilo koji ton iz NCS ili RAL ton karte mikronski precizno.

Za odabir tona u prodajnom objektu

Odabir tona u prodajnom objektu

Pojedinačne stranice, iz nove ton karte sa našeg stalka u radnji možete da ponesete sa sobom i tako lakše uporedite i odaberete ton.

Za komercijalne projekte

Za komercijalne projekte

Naš Proffessional Painter's Colour Guide profesionalni je vodič koji vam pruža sve informacije o boji i finišu koje su vam potrebne. Uključuje i ručnu British Standard Wall ton kartu i uži izbor univerzalne RAL ton karte.

Za inspiraciju

Za inspiraciju

Za kupce koji traže inspiraciju, napravili smo Contemporary Living brošuru, koja sadrži posebno selektiran odabir dizajnerskih rešenja. Bez obzira da li ste za tradicionalni dekor ili za nešto po poslednjem trendu, postoje stilovi koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Za istorijsku autentičnost

Za istorijsku autentičnost

Crown Trade's Historic Colours brošura nudi kolekciju od 120 tonova, izvučenih iz britanske bogate tradicije arhitekture i dizajna. Tonovi prate liniju građevinskih stilova od kasnog XVI do polovine XX veka.

Kroz istoriju, razvoj boja i dekoracija nije zavisio samo od ukusa, već i od pigmenata koji su bili dostupni. Zato istorijskim objektima odgovaraju samo ovakvi tonovi. Razvoj sintetičkog pigmenta je toliko napredovao, da možete izabrati ton kakav god želite, ali stari objekti traže istorijski autentični ton. Sve grupe tonova u paleti su jedinstvene u stilu i boji i reflektuju arhitekturu i dizajn svog perioda.

Naruči Crown Trade's Historic Colours brošuru

Inspiracija i boje za vaš dom

Inspiracija i boje za vaš dom

Crown inspiration & colour for your home je brošura sa dizajnerskim rešenjima Crownovih stručnjaka, koja sadrži ton karte fabrički gotovih proizvoda. Veoma inspirativan katalog koji će vam pomoći da se se odlučite za pravi proizvod i pravi ton za vaš životni prostor. Brošura je na engleskom jeziku.

Naruči Crown inspiration & colour for your home brošuru

Katalog proizvoda Kruna boje

Katalog proizvoda Kruna boje

Katalog proizvoda na jednom mestu grupiše materijale iz porodice Crown, Sandtex i Macpherson, koje Kruna boje imaju u svom programu. U katalogu možete naći informacije o proizvodima i njihove performanse i karakteristike, najčešće probleme i rešenja u građevinarstvu, kao i detaljan cenovnik. Brošura je na srpskom jeziku.

Preuzmi katalog proizvoda Kruna bojePreuzmi katalog-cenovnik 

Katalog proizvoda - brošure:

  Katalog proizvoda Kruna boje Brošura zaštita drveta 

  Katalog proizvoda Kruna boje Brošura Timonox nezapaljivi program 

  Katalog proizvoda Kruna boje Brošura Steracryl antibakterijska boja 

Narucite brosuru ×