Brošure - Kruna Boje

Katalog proizvoda – brošure

Boje su naša strast, a vaše zadovoljstvo naša obaveza. Minimalizam i staromodan način toniranja daleka je prošlost, vreme je da ponovo otkrijemo boje.

Za izuzetan odabir tona

Za izuzetan odabir tona

Crown Trade Colour Collection je ton karta koja nudi raspon od 1080 tonova, organizovanih u 8 grupa, za lakše snalaženje i odabir. Pored toga, naš kompjuterski mešač će napraviti bilo koji ton iz NCS ili RAL ton karte mikronski precizno.
Za odabir tona u prodajnom objektu

Za odabir tona u prodajnom objektu

Pojedinačne stranice, iz nove ton karte sa našeg stalka u radnji možete da ponesete sa sobom i tako lakše uporedite i odaberete ton.
Za istorijsku autentičnost

Za istorijsku autentičnost

Crown Trade’s Historic Colours brošura nudi kolekciju od 120 tonova, izvučenih iz britanske bogate tradicije arhitekture i dizajna. Tonovi prate liniju građevinskih stilova od kasnog XVI do polovine XX veka.

Kroz istoriju, razvoj boja i dekoracija nije zavisio samo od ukusa, već i od pigmenata koji su bili dostupni. Zato istorijskim objektima odgovaraju samo ovakvi tonovi. Razvoj sintetičkog pigmenta je toliko napredovao, da možete izabrati ton kakav god želite, ali stari objekti traže istorijski autentični ton. Sve grupe tonova u paleti su jedinstvene u stilu i boji i reflektuju arhitekturu i dizajn svog perioda.

Naruči Crown Trade’s Historic Colours brošuru.

Inspiracija i boje za vaš dom

Inspiracija i boje za vaš dom

Crown inspiration & colour for your home je brošura sa dizajnerskim rešenjima Crownovih stručnjaka, koja sadrži ton karte fabrički gotovih proizvoda. Veoma inspirativan katalog koji će vam pomoći da se se odlučite za pravi proizvod i pravi ton za vaš životni prostor. Brošura je na engleskom jeziku.

Naruči Crown inspiration & colour for your home brošuru

Katalog proizvoda - Cenovnik

Katalog proizvoda - Cenovnik

Katalog proizvoda na jednom mestu grupiše materijale iz porodice Crown, Sandtex i Macpherson, koje Kruna boje imaju u svom programu. U katalogu možete naći informacije o proizvodima i njihove performanse i karakteristike, najčešće probleme i rešenja u građevinarstvu, kao i detaljan cenovnik.

Brošura Steracryl antibakterijska boja

Crown Trade Steracryl Antibacterial paleta farbe razvijena je da pomogne u borbi protiv bakterija. Dokazano je da značajno umanjuje širenje bolesti i infekcija, kao i onih mikroba koji su superotporni na antibiotike, poput zlatne stafilokoke otporne na meticilin, salmonele, ešerihije koli i drugih. Ipak, Steracryl Antibacterial ne može zameniti uobičajenu rutinu higijene i čišćenja.

Brošura zaštita drveta

Najveći proizvođač boja u Ujedinjenom Kraljevstvu “Crown Paints” predstavlja novu paletu proizvoda Crown Woodcare – lakove i bajčeve za enterijer i eksterijer.

Brošura Timonox nezapaljivi program

Crown Trade Timonox usporava širenje plamena, kupuje dragoceno vreme za evakuaciju i pomaže da se spasu životi.