Crown i MITTIE su postigli pogodak na stadionu Blekburn Roversa - Kruna Boje

Crown i MITTIE su postigli pogodak na stadionu Blekburn Roversa

Kao glavni sponzor tima u Premijer ligi, Crown koristi VIP prostorije za primanje gostiju danima kad se igraju mečevi. Kada je proizvođač pomislio da je vreme da se prostorijama da novi, svež izgled, obratio se dekorativnom servisu MITTIE, koji će kasnije obaviti posao.
Pre nego što je krečenje započeto, bio je neophodan dogovor oko šeme tonova. Crown i Evood park su se složili oko toga da su salonu potrebne hrabre i sveže kombinacije boja, u kojima će se jasno ogledati korporativni identitet kluba. Crown-ov kolor servis je odgovorio sa nekoliko predloženih kombinacija.
Kolor stručnjak Džema Sonders je rekao:
Crown i MITTIE su na Evood parku, domu fudbalskog kluba Blekburn Rovers, timski udruženim snagama renovirali salon Klejton i Daglas.

”Projekat je zahtevao smele i izražajne kombinacije tonova, imali smo potpunu slobodu, ali je od samog početka bilo jasno da je ton ”rovers-plava”, tačka od koje polazimo.”
Šema tonova koja se svima najviše dopala bila je kombinacija smelih horizontalnih pruga, u boji klubskog ”arte et labore” logoa.
”Koristili smo Rovers plavu za akcentovane zidove u delu oko bara, a teget trake na spuštenim delovima plafona, koje su kasnije privlačile poglede gostiju. Boje su perfektno zamešane i smiksovane, a izabrani tonovi su se savršeno uklopili sa već postojećim tepisima i tapacirungom stolica.”

Džordž Votson, MITTIE-ev operativni menadžer je prokomentarisao:
”Ovo je treće renoviranje koje radimo za klub u poslednje vreme, tako da odlično poznajemo prostorije. Renovirali smo Akademiju u toku internacionalne pauze, kao i prolaze, stepenište i kancelarije u Seniorskom delu. Sve je urađeno Crown-ovim materijalima, prirodno! Kada je došao na red Klejton i Daglas salon, moj tim je imao manje od nedelju dana da završi posao zbog obaveza kluba. To je bio ogroman prostor da se završi u tako kratkom remenskom roku, ali smo pažljivim planiranjem, ustvari, vremena imali na pretek. Koristili smo Clean Extreme Scrubbable Matt, koji je idealan za prometne prostorije, čiji su izidovi zloženi prljanju, polivanju pića, grebanju i oštećenjima. To zahteva konstantno ribanje, a bez ostajanja tragova.”

Džordž zaključuje :
“Sada koristimo dosta Scrubbable Matt-a. To je fenomenalan proizvod, koji se lako nanosi, kao bilo koja druga kvalitetnija disperzija. Ali nemojte da vas njen moderni, mat izgled zavara. Ona je daleko više elastičnija, otpornija, snažnija nego što mislite i idealno je rešenje za sve visokofrekventne oblasti.”