CLEAN EXTREME SCRUBBABLE MATT omogućava učenje u punom tonu

Clean Extreme Scrubbable Matt se koristi u opsegu jasnih i savremenih tonova za dekoraciju i zaštitu zidnih površina u školskom okruženju.

Zamena i ujedinjenje dve postojeće škole stvorilo je potpuno novu Kings Lynn Complex Needs školu, koja nudi unapređene objekte i nastavno okruženje za 150 učenika uzrasta od 2 do 19 godina, a takođe će delovati i kao baza resursa za druge škole i agencije u regionu.
Škola se gradi u dve faze od strane Mansell građevinskog servisa u ime Norfolk okružnog saveta. Enterijer sređuje građevinsko preduzeće MWL, koristeći Crown Trade proizvodni program.

Projektni menadžer Mansell građevinskog servisa Dejv Ham kaže:
“Osoblje i učenici su se već uselili u nove zgrade izgrađene u fazi 1, koji obuhvata umetničke radionice, kulinarske učionice, igraonice i prostoriju za hidroterapiju. Tu su i kombinacija sale za fizičko i ručavanje, kao i potpuno opremljena kuhinja. Faza 2, koja je trenutno u toku omogućiće naučne i učionice prve pomoći, park za igru i sportske aktivnosti, kao i parking.”

Komentarišući specifikaciju enterijerske boje Dejv je rekao:
“U cilju produženja perioda do sledećeg renoviranja, arhitekte, NPS konsultanti za nekretnine su insistirali na mat emulziji, visokih performansi, koja će trpeti veliku frekventnost učenika i osoblja i da treba da povrati prvobitni izgled posle svakog pranja. Od suštinskog značaja je i da se boje mešaju u što širem spektru tonova, zbog zamišljenih smelih kombinacija, koje treba da učine okruženje gostoprimljivim, veselim i pogodnim za učenje.”

Naš izvođač je preporučio da uzmemo u obzir Clean Extreme Scrubbable Matt za ovaj projekat i prezadovoljni smo zbog toga, jer premaz odgovara svim postavljenim zahtevima i predstavlja dobar odnos dobijeno – uloženo.

Vlasnik MWL-a kaže:

“Tokom četiri meseca imao sam između dva i pet radnika na licu mesta u bilo kom trenutku. Kao što je često slučaj na ovakvim projektima, radili smo posle električara i gipsara. Doneli smo mobilnu opremu za neke od učionica koje imaju visoke kose plafone i čim se gips osušio naneli smo dva sloja Clean Extreme Scrubbable Matt-a kompresorom, sa izuzetkom kuhinje, gde su se tek postavljali paneli. Nakon toga smo naneli poslednji sloj valjkom, kada su postavljene utičnice i prekidači. Boja je ispala fenomenalno – potpuno ravan, mat finiš, otporan na ribanje.”

Škola se gradila po najvišim građevinskim standardima i gotova je početkom 2010. godine.