Naruči ton kartu

Crown Inspiration & Colour i Historic Colours Card su brošure sa dizajnerskim rešenjima Crownovih stručnjaka, koje sadrži ton karte sa velikim brojem nijansi. Veoma inspirativan katalog koji će vam pomoći da se odlučite za pravi proizvod i pravi ton za vaš životni prostor.

Crown Trade’s Historic Colours brošura nudi kolekciju od 120 tonova, izvučenih iz britanske bogate tradicije arhitekture i dizajna. Tonovi prate liniju građevinskih stilova od kasnog XVI do polovine XX veka.

Kroz istoriju, razvoj boja i dekoracija nije zavisio samo od ukusa, već i od pigmenata koji su bili dostupni. Zato istorijskim objektima odgovaraju samo ovakvi tonovi. Razvoj sintetičkog pigmenta je toliko napredovao, da možete izabrati ton kakav god želite, ali stari objekti traže istorijski autentični ton. Sve grupe tonova u paleti su jedinstvene u stilu i boji i reflektuju arhitekturu i dizajn svog perioda.

Sve tonove i nijanse možete koristiti za zaštitu i dekorisanje zidova, metala i drveta.

Crown Trade Colour Schemes & Inspiration brošura sadrži 150 najpopularnijih nijansi koje su dostupne u širokom spektru profesionalnih finiša najvišeg kvaliteta.
Ton karta je besplatna i biće vam poslata  kurirskom službom  o vašem trošku.

 

    Video – History ton karta