BEOGRAD
Karađorđeva 49
Tel. 00381 11 32 86 668

NOVI SAD
Ćirpanova 24
Tel. 00381 21 54 78 06

Pronađi najbližu prodavnicu

Boje za metal

Sve metalne površine koje su u dodiru sa vodom ili vazduh posle izvesnog vremena počnu da oksidiraju tj.  rđaju. Farbanjem metala ne postižete samo idealan izgled matalnih površina već ih štitite i od procesa korozije.

Budući da farbanjem metala postižete zaštitu metalnih površina, veoma je bitno da odaberete kvalitetne boje za metal. Kruna Boja vam obezbeđuje kvalietetne I izdržive Crown boje kao idelano rešenje za vaše metalne površine.

Boje za metal, osnovna boja za metal, poliuretanske boje za metal, uljane boje za metal i akrilne boje za metal nalaze se u našoj ponudi. Možemo vam ponuditi i proizvode za renoviranje već farbanog metala kao što su lakovi za metal i boje za spolja i za unutra.

Naš cilj je da vam omogućimo da na jednom mestu pronađete sve boje za vaše potrebe.

Nijanse koje su trenutno u ponudi su bezbojne, fabrički gotove – tonirane, kao I one boje koje se kompjuterski roniraju, a koje možete pogledati  I u našem katalogu boja za metal. Na stranicama proizoda možete naći cene boja za metal.

Polusjajna boja za metal

Polusjajna boja za metal

Trajna, polusjajna boja za metal i drvo, koja u većini slučajeva ne zahteva podlogu. Koristi se u enterijeru za vrata, prozore, drvo i metal, uključujući i radijatore.

Sjajna boja za metal

Sjajna boja za metal

Završna, uljana boja za metal i drvo, kvalitetne dekorativne zaštite i visokih performansi. Za unutrašnju i spoljnu upotrebu, sa veoma visokim sjajem.

Akrilna boja za metal, drvo i zidove

Akrilna boja za metal, drvo i zidove

Akrilna, periva, univerzalna brzosušeća boja za zidove, drvo i metal, premijum kvaliteta, u enterijeru.

Epoksidna boja za metal, drvo i beton

Epoksidna boja za metal, drvo i beton

Zaštitna, epoksidna boja za podove velike fizičke otpornosti, koja se preporučuje se za obložene i neobložene betonske, kamene, metalne i drvene podne površine u enterijeru.

Polusjajna boja za metal - samo jedan sloj

Polusjajna boja za metal - samo jedan sloj

Jednoslojna, polusjajna, uljana boja za metal i drvo u enterijeru, odlične prekrivne moći. Jednostavna je za nanošenje i održavanje, periva je i veoma otporna na habanje i fizička oštećenja.

Sjajna boja za metal - samo jedan sloj

Sjajna boja za metal - samo jedan sloj

Jednoslojna, sjajna boja za metal i drvo, na uljanoj bazi, odlične prekrivne moći i visokog sjaja. Namenjena za nanošenje u enterijeru i eksterijeru.

Akrilna mat boja za metal - boja koja ne kaplje

Akrilna mat boja za metal - boja koja ne kaplje

Jedinstvena akrilna mat boja za metal i drvo, bez sjaja i refleksije. Posebno je formulisana da sprečava prskanje i rasipanje, čak i u najtežim uslovima.

Akrilna sjajna boja za metal

Akrilna sjajna boja za metal

Akrilna sjajna boja za metal i drvo u enterijeru i eksterijeru. Čvrst i dugotrajan završni sloj sa formulom protiv žutenja, što održava boju blistavo belom na duži vremenski period.

Naruci ton kartu

Kako da ofarbate metalne povrsine(video)

Pronađi inspiraciju-paleta boja

Slikaj telefonom i izaberi omiljenu nijansu…