BEOGRAD
Karađorđeva 49
Tel. 00381 11 32 86 668

NOVI SAD
Ćirpanova 24
Tel. 00381 21 54 78 06

Pronađi najbližu prodavnicu

Prethodni tekst
Naredni tekst

Uskoro nam stize leto i mada kalendar to potvrđuje, vremenski uslovi govore potpuno drugačije. Kiše i jaki vetrovi koje smo doživeli u poslednje vreme nas teraju da ne mrdamo iz zatvorenog prostora. Čak nam pada na pamet da svoje stanove učinimo vizuelno još toplijim, dok napolju besne letnje oluje i vetrovi. Inspiraciju ćemo lako pronaći u toplim i udobnim starim seoskim domaćinstvima, a rustični francuski seoski domovi su oduvek bili sinonim za dobar ukus.

 

Tamne i misteriozne nijanse će domu pružiti potrebnu dozu topline i senzualnosti. U Kruna bojama imate prelepe zamljane nijanse poput Elegant Brunette i Elegant Shade. Ovi tonovi su odlični za naglašavanje glavnih zidova i detalja u spavaćim sobama ili trpezarijama gde se traži prijatan ambijent. Udružite bilo koju od ovih nijansi sa nekim kremastim ili neutralnim tonom u formi prekrivača, tepiha, posteljine ili draperije i stvorićete savršen kontrast. Možete uzeti u obzir i mešavinu sveže zelene i toplog krema poput Tuscan Olive ili Elegant Mode.

Ako se baš i ne pronalazite u previše tamnim nijansama, možda su braonkasto-sive nijanse poput Mink, Button Mushroom ili Avantgarde prava stvar za vas. Ove tople nijanse će komplementirati drvenariju i kamen u prostoru, a uz njih se savršeno slažu detalji u tamno braon ili boji čokolade. Kad smo kod detalja, trudite se da ih poređate po različitim nivoima teksture i boje da pojačate osećaj topline. Osvetljenje je još jedna važna stavka dobre atmosfere u prostoru. Prepustite se mekom, romantičnom osvetljenju koje će baciti senku i stvoriti kako luksuzni, tako i osećaj ušuškanosti u vašem domu.