Prethodni tekst
Naredni tekst

Upotreba starog nameštaja Postoji toliko stvari koje sami možete uraditi u vašem domu, bez angažovanja preskupih majstora. Jedna od tih stvari je da starom nameštaju u vašoj kući udahnete potpuno novi život. Sve što je potrebno jeste malo inspiracije, kreativnosti i truda. Sada više nego ikad ljudi gledaju da ono što već imaju u kući ponovo iskoriste umesto da kupuju nove stvari. Upotreba starog nameštaja je sve popularnija tema, a mi želimo da vam pomognemo da što lakše nađete rešenje za vaš dom i da vam damo par saveta kako to lako možete da uradite.

Upotreba starog nameštaja

Pomeranje nameštaja iz jednog kraja sobe u drugi već daje sobi potpuno novi izgled. Da li ste ikada razmisljali da komodu koja vam stoji negde u ćosku premestite u kupatilo? Samo promenom ručki na kuhinjskim elementima, menja se i čitava kuhinja.
Farbanje nameštaja je takođe odličan način da od nečeg starog i vama dragog napravite nešto novo. To je jeftin i kreativan način, a opet, nameštaj će vam se slagati sa onim što već imate u kući.

Crown Paints ima fantastičan proizvod koji se zove Grip Extreme i ako nanesete ovu podlogu na drvenu površinu, uštedećete vreme, nećete morati da šmirglate već možete odmah početi sa nanošenjem vaše omiljene boje. Izaberite kao završni sloj Satin ili Gloss, u zavisnosti od stepena sjaja koji želite.

Naš proizvod koji preporučujemo:

  • Podloga za staklo, keramiku i plastiku

brzosušeća podloga za staklo, keramiku i plastiku od proizvođača crown trade

Našu podlogu za staklo, keramiku i plastiku možete pronaći na ovom linku.

Upotreba starog nameštaja se lako ostvaruje uz farbanje. Farbanjem, nameštaj vraćate u život. Stvarno ima divnih nijansi sa kojima možete raditi, a za preporuku su Light Cream ili Warm white tonove. Izbegavajte čisto bele, jer će izgledati jako upadljivo, a i lako se prlja.
Zašto ne biste bili malo smeliji i probali plavu, roze ili ljubičastu na vašim omiljenim stolicama ili policama? Ovo je najprostiji način da dodate novu boju u vaše prostorije.
Ako farbate u dečijoj sobi, budite smeli i ofarbajte fioke u različite boje. Ukoliko se odlučite za krečenje cele dečije sobe, pogledajte naše savete za odabir idealnih nijansi u dečijoj sobi. Rezultat će vas prijatno iznenaditi.