BEOGRAD
Karađorđeva 49
Tel. 00381 11 32 86 668

NOVI SAD
Ćirpanova 24
Tel. 00381 21 54 78 06

Pronađi najbližu prodavnicu

Prethodni tekst
Naredni tekst

Zima, nekima omiljeno godišnje doba, nekima baš i ne. Iz ovog razloga, da ovo godišnje doba provedete u što lepšem i toplijem ambijentu, nudimo vam par predloga da bi vaš dom izgleda toplo i ušuškano.

Boje za zidove mogu prostoriju učiniti toplijom ili hladnijom u zavisnosti od nijanse i teksture koju izaberete. Crown Paints se potrudio da za svačiji ukus ima po neki proizvod.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne zaboravite, da pri odabiru nijansi boja za zidove, inspiraciju uvek možete pronaći i u prirodi. Dovoljno je da se osvrnete oko sebe u prirodi i bićete zadivljeni i inspirisani nijansama koje vas okružuju i savršeno se uklapaju jedna uz drugu.
Kod nas u Kruna Bojama možete naći na primer mat boje za zidove, koje će vašoj dnevnoj sobi dati dubinu. Samo jedan zid okrečen u naku prelepu mat nijansu daće vašem domu potpuno nov izgled.

 

Takođe bi smo vam preporučili da isprobate naše Metallic boje za zidove i detalje u enterijeru. Dostupne nijanse su zlatna, srebrna, ljubicasta, plava, zelena i koper . U koliko je za vaš ukus previše da ceo zid ofarbate u Metallic boju za zidove, detalji nikada neće biti previse upadljivi, samim tim što će izgledati sofisticirano, neobično i slagaće se sa bilo kojom drugom nijansom koja se nalazi na vašim zidovima.

 

 

Još jedna od preporuka je naša linija Suede boje za zidove ( meko na dodir) ove boje su kremaste i veoma bogate, dolaze u prelepim neutralnim tonovima kao sto su Fawn suede, Tan suede , Golden suede, Cream Suede, Chocolate suede,Plum Suede, Taupe Suede i Ivory Suede. Možete ih kombinovati sa raznim drugim bojama u vašem enterijeru.

Možda je i pravo vreme da ofarbate ulazna vrata u neku veselu       nijansu, sigurno ce vam dolazak kući izmamiti osmeh na lice u koliko su vam ulazna vrata u vašoj omiljenoj veseloj nijnasi.

 

U koliko farbate detalje preporučujemo korišćenje podloge za staklo, keramiku, plastiku itd, koja se zove Grip Extreme.

 

Sada dolazi najzanimljiviji deo , a to je samo dekorisanje tj ubacivanje raznih detalja i asesoara kako bi smo upotpunili izgled vaše dnevne sobe ili neke druge prostorije koju ste rešili da pripremite za zimu.Ćebad, jastuci i prostirke su neizbežni! Neka vam uvek budu na dohvat ruke i u nijansama koje će se slagati sa ostalim bojama u vašem domu, u koliko želite kontrast, neka vaši asesoari budu u potpuno drugim nijnasama od na primer zidova. Bitno je da su materijali meki i udobni. Ovi detalji daju domu zaista potrebnu toplinu.

 

 

Mirisi imaju veliku ulogu u kreiranju savršene zimske idile u vašem domu. Miris kolača iz rerne ili mirišljava sveća koja vaš dom ispunjava mirisom cimeta, čempresa, jabuka, drvenih aroma…Ne zaboravite na goste dok spremate dom za zimu, uvek je lepo imati par toplih papuča spremnih za goste.

 

 

Odlična ideja je takođe pravljenje kutka za čitanje ili opuštanje. Možete na primer staviti jedan dušek u ćošak, nabacati jastuke, staviti ćebad, vama omiljene knjige i časopise i kutak je spreman za uživanje u hladnim zimskim večerima.
Popalite sveće svugde po kući, u dnevnoj sobi i u hodniku. Dobićete toplu sobu koja odiše romantikom.
U dnevnu sobu takođe možete staviti debeo, mek i čupav tepih. Pravo uživanje za vaša stopala….

 

Zamislite sada vaš dom koji je osvežen, ušuškan i potpuno spreman za zimu.