BEOGRAD
Karađorđeva 49
Tel. 00381 11 32 86 668

NOVI SAD
Ćirpanova 24
Tel. 00381 21 54 78 06

Pronađi najbližu prodavnicu

Prethodni tekst
Naredni tekst

spremanje doma za jesenJesen nam je stigla! Noći su hladnije, ranije pada mrak i u koliko želimo da uživamo u sezoni koja nam je došla bilo bi poželjno da spremimo naš dom za jesen.
Za ovaj projekat vam neće trebati mnogo vremena, a ni novca. Na vama je da budete kreativni i da želite ušuškan i topao dom u hladnim danima koji nam predstoje.

 

 

 

Spremanje doma za jesen

Odvojite svoje vreme za spremanje doma za jesen. Kao prvi korak možete skinuti letnje tanke zavese i staviti deblje draperije. Odmah ćete videti razliku. Dnevna soba ce odmah izgledati toplije i ušuškanije.
Obavezno je iznošenje tepiha, koje ste možda sklonili tokom leta, ćebadi i jastuka. Igrajte se sa bojama, materijalima i stilovima. Zamislite sebe kako posle napornog hladnog dana van kuće, dolazite u vašu oazu mira i topline. Vodite se time i nećete pogrešiti. Jastuka, ćebadi i prostirki nikad dosta za zimu!

U koliko želite da idete korak dalje, okrečite glavni zid u neku lepu toplu jesenju nijansu koja vam se dopada, čak se možete poigrati metalik bojama za zidove i sa njima ukrasiti zidove ili detalje u enterijeru. Ovo ce vasem domu dati sofisticiran izgled.

Datalji za dodatnu toplinu doma

Sveće su jako bitne u pripremanju doma za jesen, njih takodje nikada nije dosta. Sveće zaista imaju moć da daju domu posebnu atmosferu, romantično, toplo i udobno. Zamirišite vaš dom eteričnim uljima koja možete kupiti u svakoj apoteci ili drogeriji.

Detalji, detalji, detalji, sve je u detaljima…U koliko imate kamin, možete ga ukrasiti raznim asesoarima koje ćete ili kupiti ili sami napraviti od svega sto nam je priroda podarila, setite se kestenja, suvog lišća, zimskog cveća itd. U koliko nemate kamin, jesenje asesoare možete rasporediti po dnevnoj sobi.

Sve što je vezano za leto i tople dane sklonite i izvadite sve što će vam biti potrebno za period koji nam dolazi. Lep je osećaj kada je sve na svom mestu i kada je sve pri ruci.
Obavezno uložite u tople meke papuče, kako za vas tako i za goste, vaša stopala će vam biti zahvalna , a i gostima će prijati.

Ukoliko primenite naše savete za sprenje doma za jesem smatramo da ćete biti spremni za hlade veči koje nam dolaze, a vi ćete moći da uživate u toplim mirisnim večerima uz neku dobru knjigu i šoljicu čaja. Jesen ne mora da bude tmurna i siva…barem ne u vašem domu!

Srecno dekorisanje!