BEOGRAD
Karađorđeva 49
Tel. 00381 11 32 86 668

NOVI SAD
Ćirpanova 24
Tel. 00381 21 54 78 06

Pronađi najbližu prodavnicu

Prethodni tekst
Naredni tekst

Zelene boje za kuhinju

Dani su postali duži, vreme će postati toplije, sve cveta i buja. Savršeno je vreme da počnete sa osvežavanjem vašeg doma. A mi vam savetujemo da počnete od kuhinje. U sledećem tekstu vam nudimo sedam saveta od profesionalaca kako da uklopite, mnogim ljudima, omiljenu zelenu boju u vaš enterijer, tj u ovom slučaju u srce vašeg doma, u vašu kuhinju.

1.Zelene boja za kuhinju – Sage zeleni zidovi

Sage zeleni zidovi. Sage (žalfija) je prelep ton zelene boje, odgovara onima koji žele malo više boje u svojoj kuhinji, ali koji isto tako žele da sve deluje neutralno. Sage zelena nijansa će osvežiti svaku prostoriju i savršeno se slaže sa svim prirodnim materijalima, pogotovo drvetom. Probajte ton Almost Sage ili Mellow Sage, sigurni smo da će vas ovi tonovi oduševiti. Sve tonove zelene boje i svih ostalih boja možete poronaći na našoj stranici paleta boja.

zelene boje za kuhinju - zeleni zidovi

 

2. Svetlo tirkizni kuhinjski elemnti

Svetlo tirkizna boja je miks plavih i zelenih tonova i izgleda izvanredno u kuhinjama, pogotovo u kombinaciji sa prirodno drvenim podovima i nameštajem od prirodnog materijala. Kuhinjski elementi u ovoj boji daće vam osećaj svežine koji donosi zelena boja i sa kojom je lako uklapati asesoare. Veoma jednostavno sami možete ofarbati kuhinjske elemente. U koliko se odlučite na ovaj korak, pročitajte naše predhodne blogove ili nas posetite.

3.Jarko zeleni nameštaj

Lako je promeniti boje i prefarbati drvene ili metalne površine ili u ovom slučaju nameštaj. Jarko zelena boja je vesela i savršena za stolice, stolove. Tonovi kao Spring Leaf ili Soft Lime će oraspoložiti ovu jako bitnu prostoriju u vašem domu.

zeleni nameštaj za kuhinju

4.Zelene pločice

Farbanje pločica je izvanredan način da unesete zelenu boju u vašu kuhinju. Prostor koji će te ofarbati nije toliko velik, tako da ne možete preterati, a kuhinja će izgledati kao da ste stavili nove pločice. Na pločicama je prikazana jedna populana nijansa zelene boje za kuhinju.

zelene bojje za kuhinju - boja zalfije

5.Zeleni sudovi

Od šolja do časa do tanjira i krpa. Sve što vas asocira na kuhinju možete kupiti u zelenoj boji. Ovo je jednostavan način da unesete novi život u vašu kuhinju. Ima toliko izbora da ne bi trebalo da bude problem da nađete nešto što odgovara kako vašem ukusu tako i vašem budžetu. Ovo je najednostvaniji način da unesete zelenu boju u kuhinju.

zeleni sudovi za kuhinju

6.Fotografije i slike inspirisane prirodom

Obožavamo fotografije i umetnička dela u domu. Takođe jedan od najjednostavnijih načina da se u prostoriju unese toplina tj osećaj doma. Dozvolite prirodi da vas inspiriše. Dekorišite zidove sa fotografijama ili slikama cveća, drveća, pejzaža itd.

7.Biljke u skasijama

Dekorišite sa lisćem! Razne biljke u saksijama su uvek dobra ideja. Pomažu da prostor izgleda završeno i unoseći prirodu unutar doma delovaće pozitivno na vaše raspoloženje i doprineće da se povežete sa prirodom. Za instantni rezultat u razne saksije posadite na primer čuvarkuće i slične biljke. Rezultat će vas oduševiti!

zelene biljke kao kuhinjska dekorcija

Svima je potrebno malo više zelene boje kako u domu tako i u životu uopšte. U koliko ste spremni da isprobate zelenu boju posetite nas i pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor!